Як виглядає і чим живе перша дружина Михайла Поплавського: покинута жінка працює в селі за копійки

Співаючий ректор України з неоднозначною репутацію часто хизується своїми любовними походеньками і натякає на романи зі студентками. А ось про своїх офіційних дружин Михайло Михайлович рідко згадує.

73-річний Михайло Михайлович Поплавський відомий ловелас. Про його романи зі студентками ходят легенди, втім офіційно “юний орел” був одружений лише двічі. Про другу дружину Поплавського публіка добре знає, вона народила йому сина і живе з ним багато років. А ось про першу дружину Михайла Михайловича відомо небагато.

Вперше Поплавський одружився у віці 24 років з 20-річною мелсестричкою Людмилою. Тоді майбутній артист проживав у своєму рідному селі Великі Трояни Кропивницької області і заправляв у домі культури. 20-річну Людмилу Михайло одразу зачарував, він обіцяв їй красиве життя за кордоном і свою вічну любов. Дівчина “повелася” на залицяння і навіть покинула свого хлопця заради Поплавського.

Весілля Михайла Поплавського з першою дружиною
Весілля Михайла Поплавського з першою дружиною

Влітку 1973 року закохані одружилися, втім їх шлюб протривав зовсім недовго, всього 1,5 роки. Розлучилося подружжя через постійні сварки. Виявилось, що Людмила та Михайло обоє мали складний характер і не хотіли поступатися один одному. Михайло ще й любив позлити дружину, змусити її ревнувати. Тож після 1,5 роки подружнього життя дівчина запропонувала Поплавському розлучитися.

Після розлучення Поплавський поїзав з села у столицю шукати кращого життя.

Відомо, що і Людмила намагалася знайти кращої долі і на 3 роки поїхала до Німеччини. Втім, там життя у дівчини не задалось і вона повернулася до рідного села.

Відомо, що вдруге Людмила вийшла заміж лише через 10 років після розлучення з Поплавським і народила доньку. Проте і другий шлюб у жінки закінчився розлученням.

Зараз перша дружина Поплавського проживає у тому ж селі і працює старшою медсестрою в лікарні.

Як виглядає і чим живе перша дружина Михайла Поплавського
Як виглядає і чим живе перша дружина Михайла Поплавського

Відомо, що Людмила і Михайло майже не підтримують звязок. Втім, донька жінки від другого шлюбу навчалася в і Київському університеті культури і мистецтв на юрфаці, куди їй допоміг вступити саме Поплавський.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.