Як Катерина Репяхова виглядала до зустрічі з Віктором Павліком: носила темне боб-каре і яскравий макіяж

28-річна дружина українського артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова показала, як вона виглядала в юності. Тоді дівчина була зовсім іншою.

Про Катю Репяхову публіка вперше почула у 2019 році. Тоді дівчина носила статус молодої коханки українського артиста Віктора Павліка. Втім, вже через рік цей статус змінився. Артист розлучився зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою і у 2020 році офіційно одружився на Каті.

Так, Репяхова стала досить популярною собою в Мережі та ще й на цьому фоні розвинула свій блог в Інстаграм, за яким спостерігають зараз більше 150 тисяч підписників.

У своєму Інстаграм-блозі Репяхова ділиться подробицями свого сімейного життя з артистом, а також показує, як виховує 1-річного сина Михасика.

Репяхова розповіла про хворобу свого сина
Як Катерина Репяхова виглядала до зустрічі з Віктором Павліком

Нещодавно дівчина поділилася на своїй сторінці в Інстаграм архівними фото 11-річної давнини і показала, як вона виглядала до зустрічі зі своїм майбутнім чоловіком Віктором Павліком.

На знімках Каті близько 17 років, вона приїхала до Києва, щоб вступати до університету. Репяхова розповіла, що планувала стати студенткою університету ім. Карпенка Карого і навчатися на режисера телебачення. Втім, Катя не пройшла третій тур відбору і вступила до університету Шевченка.

Як Катерина Репяхова виглядала до зустрічі з Віктором Павліком
Як Катерина Репяхова виглядала до зустрічі з Віктором Павліком

На фото 17-річна Катя виглядає зовсім не так як зараз. Підписники ледь впізнали дружину Павліка. У юності Репяхова була брюнеткою і носила каре.

За цей час Катя перетворилася зі звичайної, непримітної дівчини у ефектну білявку.

Нагадаємо, 28-річна Катя Репяхова стала четвертою дружиною Віктора Павліка. Різниця у віці подружжя аж 29 років. Катя – молодша за двох старших дітей Віктора Франковича. Їхні стосунки зародилися на роботі, коли Репяхова стала концертним директором артиста. У 2020 році закохані одружилися, а у 2021 – у них народився первісток Мишко.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.