Мама Дана Балана показала кохання усього свого життя: цей чоловік міг стати свекром Тіни Кароль (ФОТО)

Мама відомого співака Дана Балана, якому приписували роман з українською артисткою Тіною Кароль, показала, як виглядав її чоловік у молодості – це тато її сина

Відомий в Україні співак Дан Балан здобув шалену славу серед української авдиторії завдяки участі в зніманні телепроєкту “Голос країні” як суддя. На шоу в артиста зав’язались міцні стосунки з Тіною Кароль – їм навіть закидали таємний роман. Проте, зараз варто поговорити не про молодих, а про тих, хто можливо міг стати сім’єю Тіни Кароль. Отож, розповідаємо про батьків Дана Балана.

Михай Балан у молодості
Михай Балан у молодості

Людмила і Михай Балан – красива пара

Шанувальники захоплюються Людмилою Балан не менше, ніж її зірковим сином. Так, у Молдові вона дуже популярна співачка та телеведуча, а поза сценою та численними камерами – любляча мати двох дітей та дружина дипломата. Зі своїм майбутнім чоловіком вона познайомилась ще під час навчання в університеті.

Так виглядали батьки Дана Балана у молодості
Так виглядали батьки Дана Балана у молодості

На опублікованій фотографії видно, що відомий в Україні співак – буквально копія свого батька. Втім, Дан Балан перейняв і мамині гени.

Минуле Дана Балана

Молдовський музикант народився у Кишиневі в сім’ї дипломата та артистки. Батько Дана Балана пов’язав своє життя з дипломатичною діяльністю в Республіці Молдові, а ось мама артиста та його сестра виявили бажання бути медійними людьми. Людмила та Санда Балан працюють ведучими на молдовському телебаченні.

Дан Балан на Голосі країни
Дан Балан на Голосі країни

Дан Балан пов’язав своє життя з музикою з самого дитинства. Найпершим музичним інструментом, на якому майбутня знаменитість навчився грати, був акордеон. Пізніше Дан Балан почав писати свої перші пісні, а на першому курсі у вищому навчальному закладі співак став учасником рок-гурту.

Дану Балану хотілось стати популярним на весь світ, проте артист не був впевнений, що рок-музика може заробити йому всесвітню славу. Його велика кар’єра почалась із заснування бойз-бенду O-Zone. Перша композиція бенду принесла їм чималу популярність та очолила рейтинги у понад 30 країнах світу.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Через сім років гурт розпався, а Дан Балан почав сольну кар’єру. Артист і досі займається музикою, був журі в телепроєкті “Голос країни” та полюбився великій кількості українців.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.