Мама Дана Балана показала кохання усього свого життя: цей чоловік міг стати свекром Тіни Кароль (ФОТО)

Мама відомого співака Дана Балана, якому приписували роман з українською артисткою Тіною Кароль, показала, як виглядав її чоловік у молодості – це тато її сина

Відомий в Україні співак Дан Балан здобув шалену славу серед української авдиторії завдяки участі в зніманні телепроєкту “Голос країні” як суддя. На шоу в артиста зав’язались міцні стосунки з Тіною Кароль – їм навіть закидали таємний роман. Проте, зараз варто поговорити не про молодих, а про тих, хто можливо міг стати сім’єю Тіни Кароль. Отож, розповідаємо про батьків Дана Балана.

Михай Балан у молодості

Людмила і Михай Балан – красива пара

Шанувальники захоплюються Людмилою Балан не менше, ніж її зірковим сином. Так, у Молдові вона дуже популярна співачка та телеведуча, а поза сценою та численними камерами – любляча мати двох дітей та дружина дипломата. Зі своїм майбутнім чоловіком вона познайомилась ще під час навчання в університеті.

Так виглядали батьки Дана Балана у молодості

На опублікованій фотографії видно, що відомий в Україні співак – буквально копія свого батька. Втім, Дан Балан перейняв і мамині гени.

Минуле Дана Балана

Молдовський музикант народився у Кишиневі в сім’ї дипломата та артистки. Батько Дана Балана пов’язав своє життя з дипломатичною діяльністю в Республіці Молдові, а ось мама артиста та його сестра виявили бажання бути медійними людьми. Людмила та Санда Балан працюють ведучими на молдовському телебаченні.

Дан Балан на Голосі країни

Дан Балан пов’язав своє життя з музикою з самого дитинства. Найпершим музичним інструментом, на якому майбутня знаменитість навчився грати, був акордеон. Пізніше Дан Балан почав писати свої перші пісні, а на першому курсі у вищому навчальному закладі співак став учасником рок-гурту.

Дану Балану хотілось стати популярним на весь світ, проте артист не був впевнений, що рок-музика може заробити йому всесвітню славу. Його велика кар’єра почалась із заснування бойз-бенду O-Zone. Перша композиція бенду принесла їм чималу популярність та очолила рейтинги у понад 30 країнах світу.

Дан Балан і Тіна Кароль

Через сім років гурт розпався, а Дан Балан почав сольну кар’єру. Артист і досі займається музикою, був журі в телепроєкті “Голос країни” та полюбився великій кількості українців.