Клюнув на жінку, старшу на 10 років: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, яка “програла” Каті Осадчій

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов вперше одружився на жінці, яка старша від нього на 10 років, а через 20 років шлюбу проміняв її на Катю Осадчу.

Юрій Горбунов зараз відомий як телеведучий і актор, свій шлях він починав в Івано-Франківському театрі, де познайомився з танцівницею Людмилою, у яку закохався. Ця жінка була старше шоумена на 10 років, мала дитину і чоловіка, але не змогла встояти перед Горбуновим і зав’язала з ним відносини. У 1995 році пара розписалася і коли Юрій став популярним, приводив Людмилу з собою на світські заходи.

Как выглядит первая жена Горбунова
Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Дочку дружини від іншого чоловіка Горбунов удочерив, в інтерв’ю розповідав, що багато в чому їй допомагав по життю. Про те, якими буди його стосунки з Людмилою телеведучий не розповсюджувався, але за 20 років шлюбу вони ніколи не втрапляли в скандали і не з’ясовували відносини публічно.

У 2015 році в ЗМІ почали писати, що Горбунови розлучилися. Це виявилося правдою, ініціативу розірвати шлюб взяв на себе Юрій, який на той час почав крутити службовий роман з колегою Катериною Осадчою.

Осадчая и Горбунов рассказали о начале своих отношений
Юрій Горбунов покинув першу дружину заради Каті Осадчої

Ведучу програми “Світське життя” записали в розлучниці, але ще довго вони приховували свої стосунки і не коментували особисте життя. Тільки в 2017 році зірки заключили шлюб і одразу стали батьками спільного сина Івана, який став первістком для Горбунова.

Зіркове подружжя не приховують почуттів і часто викладають спільні фото в Мережі. В 2021 році Осадчу запідозрили у вагітності, що справдилося в серпні, коли у пари народився другий син Данило.

Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами
Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами

Зараз Горбунов і Осадча займаються благодійною і волонтерською діяльністю, а Юрій відкрито говорить в інтерв’ю про те, що вони в майбутньому можуть всиновити дитину, яка стала сиротою через війну. Це може бути дівчинка, тому що після появи Данила Горбунов зізнався журналістам, що ще мріє стати батьком дівчинки і вже придумав для неї ім’я.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.