У джинсах, білій футболці і без макіяжу: Олена Зеленська показала, як виглядає в повсякденному житті

Перша леді України Олена Зеленська являється іконою стилю на політичній арені. Втім, в звичайному житті вона одягається без зайвого пафосу.

Після того, як Володимир Зеленський став Президентом України, його дружина Олена Зеленська попала під приціл камер. Публіка оцінює не лише поведінку, вміння триматися на публіці та зроблену роботу першої леді, а й звертає увагу на її стиль.

Олена Зеленська має великий гардероб, в якому одяг лише українських брендів. Перша леді вміє підібрати водночас модний і стриманий образ. Олена надає перевагу діловим костюмам, стриманим сукням та невисоким підборам. Втім, в звичайному житті дружина Президента не любить зайвого пафосу.

Нещодавно Олена Зеленська опубліковала новий пост в своєму Інстаграм-блозі на тему книг та читання. Перша леді оприлюднила фото, на якому позувала в домашньому образі. Зеленська була одягнена у джинси та звичайну білу футболку. Її образ доповнили розпущене волосся і легкий, денний макіяж.

Олена позувала на дивані з книжкою в руках.

Користувачі Мережі в коментарях відмітили, що Олена має дуже гарний вигляд.

Ось, що написали коментатори:

  • “Неймовірно прекрасна жінка”;
  • “Гарна і розумна жінка”;
  • “Пані Олено, ви гарна людина”.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни Олена Зеленська приймає активну участь в налагоджені комунікації з представниками різних країн, які підтримують Україну. Перша леді дає інтерв’ю закордонним ЗМІ, розголошуючи інформацію про російську агресію і домовляється з західними партнерами про воєнну і фінансову допомогу.

Крім того, Олена Зеленська стала першою дружиною Президента, яка була удостоєна виступати на американському Конгресі. Там, перша леді просила зброю, щоб мати змогу оберігати небо над Україною від російських ракет.

Схожі статті

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.