47-річний Олексій Арестович поділився фотографією з татуюваннями по всьому тілі: “Хочу навчитися розуміти”

Відомий український політичний та громадський діяч Олексій Арестович опублікував фотографію з величезним татуюванням та поділився психологічною порадою

Сьогодні важко знайти українця, який би не чув про Олексія Арестовича. Після початку повномасштабного вторгнення політик здобув шалену популярність. Доки одні захоплюються постаттю радника Офісу Президента України, іншим Арестович не дуже подобається. Втім, заперечувати той факт, що за життям політика стежать мільйони українців, важко. Так, на особистій сторінці радника час від часу з’являються дописи та фотографії.

Олексій Арестович опублікував нову фотографію в Інстаграмі
Олексій Арестович опублікував нову фотографію в Інстаграмі

Фото з татуюваннями

Цього разу Олексій Арестович поділився кадрами буддистського бога Брахми з величезними татуюваннями по всьому тілу. В описі до опублікованої фотографії український політичний та громадський діяч вирішив поділитись зі своїми підписниками філософською мудрістю або ж, як висловився сам Арестович, психологічною порадою.

Так, радник Офісу Президента зізнався, як правильно проводити так званий “тест на жертву”. За словами Олексія Арестовича, все дуже просто – варто запитати в себе, скільки навколо вас людей, винних у ваших проблемах, окрім вас.

Олексій Арестович не відходив від особливого власного та загадкового стилю ведення особистого блогу. Дописи громадського та політичного діяча часто лаконічні та небагатослівні. А у коментарях під публікаціями підписники спілкуються з Олексієм Арестовичем.

Новий допис Олексія Арестовича в соціальній мережі Інстаграм
Новий допис Олексія Арестовича в соціальній мережі Інстаграм

Реакція публіки

У коментарях під новою публікацією шанувальники та підписники Олексія Арестовича відповіли на запитання, яке їм поставив політик. Так, відповіді розділились, втім між користувачами мережі розв’язалась справжня філософська дискусія. Окрім обговорень, у коментарях під новим дописом підписники також висловили своє незадоволення радником Офісу Президента.

Коментарі під дописом Арестовича
Коментарі під дописом Арестовича
  • “А якщо в мене така ситуація, що у всьому в мене винуватий завжди один Арестович, то що то означає я пройшов тест чи ні?”;
  • “З урахуванням сьогодення, винними у наших бідах можуть бути інші люди. Навіть не живуть в одній країні”;
  • “Два зайві слова: “винних” та “біди”. Якщо людина шукає винних – це вже симптоми жертви. Ну, а біди… це вже ставлення до себе і до світу (картина світу людини)”;

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.