Ексдружина Узелкова Боржемська показала їхню доньку: дівчинка Олівія виросла та стала схожою на батька

Колишня дружина українського спортсмена показала фотографію з підрослою донькою Олівією. На опублікованому кадрі видно, на кого дівчинка схожа більше – тато чи мама

Відома українська фітнес-тренерка Марина Боржемська на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм поділилась фотографією зі своєю молодшою донькою Олівією. На опублікованих кадрах видно, що дівчинка підросла та стала схожою на тата. Втім, від мами зіркова донька теж успадкувала багато рис.

В описі до нової публікації Марина Боржемська написала фразу, що дійсно мотивує та налаштовує на позитив.

Разом усе подолаємо

– зазначила тренерка.

Марина Боржемська з донькою Олівією
Марина Боржемська з донькою Олівією

У коментарях до нового допису підписники Марини Боржемської написали чимало компліментів, зазначивши, що донька Олівія виросла такою ж красунею, як і її зіркова мама.

  • “Красунечки”;
  • “Які ви гарні!!”;
  • “Класні дівчата!”;
Марина Боржемська з молодшою донькою від В'ячеслава Узелкова
Марина Боржемська з молодшою донькою від В’ячеслава Узелкова

Нагадаємо, що 2018 року відома українська пара оформила своє розлучення після 20 років разом. Пізніше Марина Боржемська коментувала розлучення для журналістів. Так, зізналась фітнес-тренерка, вона пішла від свого чоловіка з тим, що було в неї за їхньої першої зустрічі.

Хоча на квартиру ексзакохані заробляли разом, жінка зазначила, що судитись за неї не хотіла. За словами Марини Боржемської, їй було набагато приємніше повернутись до дому, де її чекають. Більш того, продовжила тоді знаменитість, у неї залишилось дещо цінніше за квартиру та майно – діти (син Роберт 2009 року народження та донька Олівія 2012 року народження).

Марина Боржемська зі своїм ексчоловіком В'ячеславом Узелковим
Марина Боржемська зі своїм ексчоловіком В’ячеславом Узелковим

Тоді українська фітнес-тренерка також зізналась, що на момент, коли колишнє подружжя вирішило розірвати свій шлюб, вони вже не жили разом. Марина Боржемська розповіла, що на той момент вона жила зі своїми батьками. За словами знаменитості, у вересні вони подали заяву про розірвання шлюбу, а 16 жовтня Марина вже мала свідоцтво про розлучення.

Про реальні причини розлучення достеменно невідомо і зараз. Марина Боржемська коментувала чутки про ймовірні зради В’ячеслава Узелкова. Тоді знаменитість зазначила, що вона “не ловила за руку” свого ексчоловіка, тому не може говорити про це з упевненістю.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.