Як виглядає старий і багатий чоловік Камалії: вдало вийшла заміж і стала найбагатшою співачкою України

Артистка Камалія відома, як найбагатша співачка України. Хто ж подарував цей статус, а також двох чудових доньок українській красуні, дивіться далі в матеріалі.

Наталія Шмаренкова, таке справжнє ім’я Камалії, ще до знайомства зі своїм майбутнім чоловіком була відомою і популярною співачкою. Претендентів на її руку та серце було багато, втім сама артистка не хотіла ні з ким із них пов’язувати свою долю.

Зі своїм майбутнім чоловіком Камалія познайомилася у 2003 році на чаюванні у друга сім’ї, дуже впливової людини. Пакистанському мільярдеру відразу сподобалася українська красуня та і Камалія кинула оком на імпозантного східного чоловіка. В той вечір співачка на прохання гостей заспівала українську пісню після чого Мохаммад Захур став на одне коліно, поцілував їй руку і сказав, що відтепер він її відданий прихильник. Про це артистка одного разу розповіла в інтерв’ю програмі “ЖВЛ”.

Як виглядає свекруха Камалії – мама Мохаммада Захура
Як виглядає старий і багатий чоловік Камалії

Після першої зустрічі Мохаммад і Камалія почали багато спілкуватися і вже через 2 тижні чоловік запропонував дівчині жити разом, втім співачка відмовила мільйонеру, бо не хотіла поспішати.

Через 2 місяці після знайомства Камалія прийняла пропозицію Захура поїхати до нього на Батьківщину, начебто на весілля його друга. Приїхавши на свято, артистка зрозуміла, що приїхала на власне весілля. Так, Камалія і Мохаммад Захур стали подружжям. Закоханим не завадила ні різниця у віці в 22 роки, ні різниця у національності та віросповіданні. До слова, Камалія прийняла іслам заради свого чоловіка. При цьому в інтернаціональній сім’ї відзначають і християнські і мусульманські свята.

Як виглядає старий і багатий чоловік Камалії

Шлюб Камалії і Мохаммада Захура триває вже майже 20 років, вони мають двох дочок-двійнят 9- річних Арабеллу і Мірабеллу. Подружжя проживають в Україні у містечку Буча, що на Київщині у великому маєтку, який схожий на замок.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.