Тіну Кароль запідозрили в пластиці: співачка показала нове фото з великими і пухкими губами

Відома українська співачка Тіна Кароль вразила публіку новими фото і викликала суперечку серед шанувальників. Користувачі Мережі запідозрили артистку в пластиці губ.

Тіну Кароль тричі визнавали найкрасивішою жінкою України по версії журналу “Viva”. Співачка має красиву фігуру і миловидне обличчя, яке ще не торкалась рука пластичного хірурга. Тіна із тих знаменитостей, яка має природну красу, а всі свої недоліки вдало приховує за правильним макіяжем.

Втім, нещодавно співачку запідозрили у пластиці. Обговорення з’явилися після того, як артистка опублікувала серію свіжих селфі у своєму Телеграм-каналі. На фото Тіна позувала з красивою об’ємною зачіску та з ніжним, денним макіяжем. В коментарях підписники почали активно обговорювати не красу співачки, а її губи. Прихильники помітили, що вони стали більшими і об’ємнішими.

Тіну Кароль запідозрили в пластиці
Тіну Кароль запідозрили в пластиці

Багато хто запідозрив, що співачка збільшила губи за допомогою ін’єкцій, втім є і ті, які запевняють, що губи співачки стали більшими візуально лише через те, що вона схудла.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Губені хороші підкачала”;
  • “Подивіться на губи зараз і на початку кар’єри. Помітно змінились”;
  • “На губах є природні зморшки, тож вони натуральні”.

Нагадаємо, останнім часом прихильники Тіни Кароль занепокоєні її надмірною худорлявістю. Співачка сильно схудла після початку повномасштабної війни в Україні. Ймовірно, так на Тіну вплинув стрес та тривога, адже сама артистка запевняє, що ніякої спеціальної дієти вона не дотримується.

Цікаво, що раніше Кароль постійно боролася із зайвими кілограмами, адже має схильність до набору ваги. Тіна жорстко контролює свій раціон і повністю виключила з нього солодке та цукор, а також регулярно займається спортом.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.