28-річна Катя Репяхова похизувалася сімейною ідилією з 56-річним Віктором Павліком: “Видно, що кохають”

28-річна дружина українського артиста Віктора Павліка Катя Репяхова змилувала Мережу сімейними кадрами з чоловіком та 1-річним сином Михасиком.

Четверта дружина Віктора Павліка Катя Репяхова, незважаючи на хейт у Мережі продовжує доказувати публіці, що вона абсолютно щаслива у шлюбі з артистом, який старший за неї на 29 років. Нещодавно дівчина опублікувала в своєму Інстаграм-блозі невеличке відео, яке було зроблене під час  сімейної фотосесії. Ролик вийшов дуже милим і романтичним.

Користувачі Мережі написали багато теплих слів у коментарях і відмітили, що Катя і Віктор дуже гармонійно виглядають разом, незважаючи на різницю у віці.

Ось, що написали коментатори:

  • “Дуже гарні. Неможливо відвести очей”;
  • “Дуже гарно і гармонійно виглядаєте разом”;
  • “Кохання вам на довгі роки”;
  • “Гарна сім’я! Видно, що кохають один одного”;
  • “Ви класні!”.
  • “Дуже гарні! Як приємно дивитися в очі щасливих людей”.

Нагадаємо, Катя Репяхова і Віктор Павлік одружилися у 2020 році. Їхні стосунки зародилися задовго до цього, коли артист був ще одружений на своїй третій дружині Лорі Созаєвій, тож Катя деякий час була у статусі коханки. Все почалося з того, що дівчина стала працювати разом з Віктором Франковичем – отримала посаду концертного директора артиста. Дуже скоро робочі стосунки перетворилися у романтичні, а згодом і переросли у шлюб.

Катерина Репяхова прокоментувала розлучення з Павліком
28-річна Катя Репяхова похизувалася сімейною ідилією з 56-річним Віктором Павліком

Після одруження з Віктором Павліком Катю Репяхову почали засуджувати в Мережі через те, що вона начебто вийшла заміж за артиста через гроші. Втім, сама Катя з гумором відноситься до таких чуток. За словами Репяхової, вона заробляє більше ніж її чоловік-артист. Дівчина добре заробляє на Інстаграм-блозі, а також має власний інтернет-магазин дитячого одягу, тож не потребує у фінансах.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.