Єфросініна показала, як Полякова виглядає поза камерами: Суперблондинка перетворилася на бабусю

43-річна співачка Оля Полякова довгий час приховувала від публіки свій вік та вигляд без макіяжу. Втім, її подруга, телеведуча Маша Єфросініна оприлюднила реальне фото Суперблондинки.

Відома українська співачка Оля Полякова у свої 43 роки має відмінний вигляд, прекрасну фігуру і обличчя без жодної зморшки. Втім, щоб так виглядати артистка докладає максимум зусиль: вона годинами займається в спортзалі, витрачає купу коштів на косметику та омолоджувальні процедури, адже хоче якнайдовше залишитися молодою.

Єфросініна показала, як Полякова виглядає поза камерами

Цікаво, що артистка довгі роки не говорила про свій вік і публіка довго не знала, скільки насправді ж років Олі. Лише у 2022 році, коли для багатьох українців пріоритети в житті різко змінилися, артистка розкрила правду про свій вік – співачці вже 43 роки.

Полякова зізнається, що виходить в кадр лише після двогодинних процедур у косметолога та з професійним макіяжем. Тож, публіка завжди бачить Олю “при повному параді”.

Нещодавно хороша подруга Полякової, ведуча Маша Єфросініна у своєму Інстаграм-блозі опублікувала раніше небачене фото артистки. Цей знімок Єфросініна зробила на власний телефон і оприлюднила на прохання своїх підписників.

На фото Полякова сиділа на терасі, закутана у 2 пледа і заплющеними очима.

Єфросініна показала, як Полякова виглядає поза камерами

Вибач, мала

, – підписала фото Єфросініна.

До слова, раніше Ольга Полякова зізналась, що регулярно колить ботокс у своє обличчя, щоб на ньому не з’являлися зморшки. І робить це співачка з 23 років! Про це Полякова зізналася в програмі “Дорослі дівчатка” на Ютуб-каналі Єфросініною. Саме у цій програмі подруги розповідають публіці самі потаємні секрети про себе, своїх чоловіків, дітей та навіть батьків.  Щирість Полякової і Єфросініної допомагає збирати мільйонні перегляди Ютуб-шоу.