Зірки-кошатники проти зірок-собачників: Тіна Кароль, Настя Каменських, Ані Лорак, Леся Нікітюк, Надя Матвєєва

Чи було вам колись цікаво, хто з українських зірок більше любить котів, а кому до вподоби собачки? Розповідаємо про те, кого пестять та за ким доглядають відомі знаменитості

Колись науковці опублікували велике дослідження, результатом якого стало, що більше половини українців тримають вдома домашніх тваринок. Серед них виявилось, що найбільше населення надає перевагу тому, щоб завести кота чи собак. Більш того, 2016 року Україна увійшла до ТОП-10 країн з найбільшою кількістю домашніх котів. Загалом спеціалісти нарахували близько 7,5 мільйонів котиків.

Вдома у відомих українських зірок також живуть домашні тваринки. Розповідаємо, кого обожнюють наші знаменитості та як виглядають їхні улюбленці.

Тіна Кароль

Домашня тварина Кароль
Домашня тварина Кароль

Правду кажуть – господарі та їхні улюбленці схожі. Стримана та витончена Тіна Кароль завела таку ж саму граціозну кішку. Її вона показувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Тоді зірка повідомила, що назвала свою улюбленицю Джавеліна.

Настя Каменських

Співачка зі своєю собакою
Співачка зі своєю собакою

У будинку української співачки мешкає біла “кудряшка” породи бішон фрізе. Заперечувати схожість Насті Каменських та її улюбленця важко, адже єдина відмінність хіба що у кольорі волосся зірки та шерсті собаки. Проте, навіть кудрі в них ніби одні на двох.

Ані Лорак

Цуценя доньки Ані Лорак
Цуценя доньки Ані Лорак

А ось Ані Лорак свого часу вирішила подарувати дочці цуценя породи мальтіпу. Артистка розповіла, що Софія, донька, назвала песика Тошею та була неймовірно рада такому подарунку.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін

Нікіта Добринін з котом
Нікіта Добринін з котом

Подружжя, яке познайомилось завдяки “Холостяку” вирішило завести красивого сірого кота – шотландського висловухого. Тепер знаменитості виховують не лише дитину, а й улюбленця.

Леся Нікітюк

Домашня тваринка Лесі Нікітюк
Домашня тваринка Лесі Нікітюк

Українська гумористка та телеведуча без сумнівів відноситься до команди “собаколюбів”. Вдома у зірки мешкає білий пухнастик, якого вона часто показує в Історіях на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Зірка з Патроном
Зірка з Патроном

Крім того, телеведуча з’являлась на фотографії з українським ідолом та кумиром мільйонів – собакою-сапером з Чернігівщини Патроном. Хоча додому вона його забрати не може, але сильно любить.

Надія Матвєєва

Телеведуча зі своєю собакою
Телеведуча зі своєю собакою

Українська телеведуча також поповнила список зірок-собачників. Так, із Семі, своїм песиком, знаменитість познайомилась завдяки волонтерству – вона її врятувала від загибелі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.