Дорофєєва показала Кацуріна у власному ліжку, де ще нещодавно була з Дантесом: щасливі і безтурботні

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка не так давно розлучилася з Володимиром Дантесом, показала у своєму ліжку свого нового бойфренда Михайла Кацуріна. Подробиці читайте в статті.

Останні 8 місяців українську співачку Надю Дорофєєву публіка активно хейтить в Мережі. Пов’язано це з тим, що співачка пішла від свого чоловіка Володимира Дантеса до їхнього друга сім’ї ресторатора Михайла Кацуріна. Таким чином співачка розбила не лише свою сім’ю, а і сім’ю своїх друзів Кацуріних, у яких є двоє маленьких дітей.

Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни
Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни

Через хейт у Мережі Надя Дорофєєва зараз практично не показує своє особисте життя на публіку і не відповідає на питання журналістів.

Втім, нещодавно співачка опублікувала забавне відео в своєму Інстаграм-блозі. В короткому ролику співачка позувала у своєму ліжку під ковдрою, а поруч з нею лежав Міша Кацурін з голим торсом. Чоловік працював за ноутбуком і щось швидко говорив, а Надю це дуже веселило.

Дорофєєва показала Кацуріна у власному ліжку, де ще нещодавно була з Дантесом
Дорофєєва показала Кацуріна у власному ліжку, де ще нещодавно була з Дантесом

Сказився

, – написала Дорофєєва.

У ролику вона також зняла саму себе – співачка посміялася на камеру.

Нагадаємо, нещодавно Надя Дорофєєва випустила нову пісню, яку записала з тим самим Кацуріним, хоч він і не являється артистом. У пісні під назвою “Щоб не було” Надя і Міша заспівали про своє таємне кохання і наче виправдовувались за свої дії.

Ось декілька рядків із пісні:

І як би всі там не бісилися,

Час все розставить по місцях…

Скільки би бруду не лилося,

Скільки б брехні не писалося,

Я знаю – я не помилилася!

, – співає у пісні Дорофєєва.

Цікаво, що не так давно колишній чоловік Дорофєєвої Дантес і колишня дружина Кацуріна Даша теж почали зустрічатися. Тож, в результаті вийшло, що колишні подружні пари просто обмінялися партнерами.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.