Відростив дуже довге волосся і завів бороду: в Мережі з’явилося нове фото “втікача” Олега Винника

З початку повномасштабної війни в Україні улюбленець публіки Олег Винник різко зник з інфопростору. Пізніше виявилось, що артист виїхав за кордон начебто на лікування.

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України більшість українських зірок почали активно допомагати рідній державі. Хтось пішов на фронт, хтось почав волонтерити, а хтось почав збирати кошти на ЗСУ та допомогу постраждалим людям. Втім, є і ті зірки, які розчарували публіку своєю неактивною позицією. Таким артистом став раніше найулюбленіший співак українських жінок Олег Винник.

Офіційно Олег Винник залишається самотнім
В Мережі з’явилося нове фото втікача Олега Винника

Після початку повномасштабної війни артист просто зник з інфопростору. Довгий час його прихильники не знали, де зараз знаходиться артист, втім, було зрозуміло, що він не в Україні.

Лише через 4 місяці війни на зв’язок вийшов адвокат Винника. Жінка дала коментар з приводу відсутності артиста і заявила, що він знаходиться в Німеччині. Втім, представниця співака запевняє, що він туди поїхав на лікування. При цьому жінка не сказала, чим саме хворіє Винник.

Вже йде 10-й місяць війни, а Олег Винник так і не вийшов на звязок зі своїми прихильниками. Однак, не так давно стало відомо, що артист таки допомагає Україні, а саме передає для армії необхідні військовим позашляховики. Робить він це через чоловіка Оксани Білозір Романа Недзельського, який зараз служить в ЗСУ.

Нещодавно Роман опублікував на своїй сторінці в Фейсбук нове фото з Олегом Винником, яке було зроблене в Берліні, Німеччина. Артист помітно змінився. На фото видно, що Олег, який завжди мав пишну шевелюру, відростив дуже довге волосся. Крім того, Винник відростив і бороду.

В Мережі з'явилося нове фото втікача Олега Винника
В Мережі з’явилося нове фото втікача Олега Винника

Сьогодні мій 300-й день в українській армії і 293-й день війни. Життя змінилось на 180º, багато що було, багато що, сподіваюсь, буде.

, – написав під знімком Роман Недзельський, який захищає Україну на полі бою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.