68-річна Любов Успенська вразила зовнішнім виглядом після чергової пластики: двійник Леонтьєва

Любов Успенська вперше за довгий час відвідала світський захід і вразила публіку своїм зовнішнім виглядом. Співачка переборщила з пластикою обличчя.

Російська шансоньє з українським корінням Любов Успенська прийшла на щорічну музичну премію “Золотий грамофон”. Співачка позувала перед камерами, спілкувалася з журналістами, а пізніше пішла у глядацький зал.

Після того, як фото і відео з Успенською потрапили у Мережу, публіка почала активно обговорювати зовнішній вигляд співачки.

Звісно, що на світський захід 68-річна артистка прийшла з професійним макіяжем і “при повному параді”. Втім, навіть тонна макіяжу не змогла приховати наслідки пластичних операцій. Обличчя Успенської виглядає опухлим і “перетягнутим”.

68-річна Любов Успенська вразила зовнішнім виглядом після чергової пластики
68-річна Любов Успенська вразила зовнішнім виглядом після чергової пластики

Це відмітили і користувачі Мережі. Ось, що пишуть коментатори:

  • “Її бджоли покусали, чи що?”;
  • “Переборщила з операціями”;
  • Так накачана ботоксом, що й не впізнати”;
  • “А що в неї з обличчям?”.

Варто відзначити, що сама Любов Успенська не приховує свою пристрасть до пластичних операцій. Крім того, що співачка постійно щось робить зі своїм обличчям: підтягує шкіру, збільшує губи та інше, вона ще й змінює власне тіло. Так, відомо, що Успенська робила ліпосакцію. Також поговорюють, що Любов збільшувала груди і вставила імпланти в область сідниць. Правда цю інформацію співачка особисто не підтвердила.

До слова, в інтерв’ю російським журналістам Успенська заявила, що скоро збудеться її мрія і вона стане громадянкою росії.

Виявляється, артистка народила в Україні і хоч багато років живе в росії, громадянства там так і не отримала. По документах Любов Успенська – громадянка США.

Днями я набуду російського громадянства. Це свято, я буду ще щасливішою людиною

, – заявила Успенська на камеру.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.