Сергій Притула вперше показав маму і брата-красунчика: як виглядає сім’я головного волонтера України (ФОТО)

Відомий український телеведучий і головний волонтер України Сергій Притула показав свою маму і рідного брата, який вражає схожістю з зіркою.

Сергій Притула народився в місті Збараж Тернопільської області. Він часто згадує про свою батьківщину і рідних людей, у Сергія є старший брат Василь і мама Валентина Василівна, а батько в 2005 році помер від раку. В інтерв’ю телеведучий розповідав, що від тата успадкував любов до подорожей, любов до їзди за кермом:

Ловлю себе на тому, що люблю їздити за кермом на відстані в тисячу-півтори кілометрів. Поки їду, розсортовую всі щоденні думки, розкладаю всі турботи по поличках

, – ділився Притула.

З сім’єю Сергій має близькі теплі відносини, завжди публічно вітає маму з днем народження і не приховує, що дуже пишається братом. Василь Притула залишив адвокатську практику і добровільно пішов захищати країну після 24 лютого 2022 року. Родич зірки був задіяний в бойових діях на Київщині.

Сергій Притула вперше показав маму і брата-красунчика
Сергій Притула вперше показав маму і брата-красунчика

Не зважаючи на те, що Сергій Притула активно займається волонтерством, його брат не користувався положенням і не просив ведучого поставляти йому обмундирування:

Все, що треба було для бійців, брат діставав самостійно. Єдине, нарешті я віддав хм бус “Вар’яти-шоу”

, – розповідав шоумен.

Сергій Притула вперше показав маму і брата-красунчика
Сергій Притула вперше показав маму і брата-красунчика

Нагадаємо, Сергій Притула з 2014 року допомагає українським захисникам, а під час повномасштабної війни він залишив роботу ведучого на Новому каналі і весь час присвячує волонтерській діяльності, збираючи донати, закуповуючи амуніцію. Сьогодні багато знаменитостей роблять збори через благодійні фонди, але фонд Притули – один з найвідоміших і наймасштабніших в Україні. Завдяки донатам від усіх небайдужих телеведучий зміг отримати безкоштовно три байрактари, а на виручені кошти придбав супутник.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.