Як виглядає чоловік Руслани Писанки, який став вдівцем: чоловік середнього віку з добрими очима

Відома українська актриса Руслана Писанка померла 19 липня 2022 року від важкої хвороби. У зірки не було дітей, але залишився чоловік, який тепер вдівець.

Руслана Писанка була однією з найулюбленіших глядачами українських актрис і телеведучих. Вона народилася в Києві, її матір була по професії інженером зв’язку, а батько – кінооператор. Дитинство майбутньої зірки було насиченим, вона вчилася, ходила в музичну школу, займалася в декоративно-прикладному гуртку, приймала участь у всіх шкільних святах.

Після закінчення школи Руслана поїхала в москву вступати у Щукінське училище, але їй сказали, що для вступу їй треба схуднути на 20 кілограмів. Писанка була не готова до такого і повернулася назад в Київ і стала студенткою інституту культури по спеціальності режисер телебачення.

Як виглядає чоловік Руслани Писанки, який став вдівцем
Як виглядає чоловік Руслани Писанки, який став вдівцем

Зніматися в кіно вона почала ще під час навчання і справлялася з різноманітними ролями від драматичних до комедійних. Також Руслана працювала на телебаченні ведучою, вела прогноз погоди, програму “Жіночий клуб”, “Твій день”, була учасницею “Танці з зірками”, “Зважені та щасливі”.

Особисте щастя Писанка знайшла в немолодому віці – в 2012 році вона вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Ісакова. Пара познайомилася в соціальній Мережі. У чоловіка тоді був син від першого шлюбу, а спільних дітей у них не з’явилося.

Як виглядає чоловік Руслани Писанки, який став вдівцем
Як виглядає чоловік Руслани Писанки, який став вдівцем

Ігор був до останнього подиху з Русланою, яка несподівано померла літом 2022 року від онкологічного захворювання. Діагноз зірці поставили, коли вона виїхала в Німеччину під час війни на лікування перелому ноги. Про свою хворобу Писанка не зізнавалася, не втрачала позитиву і вірила, що впорається, але 19 липня її серце зупинилося.

Як виглядає чоловік Руслани Писанки, який став вдівцем
Як виглядає чоловік Руслани Писанки, який став вдівцем

Ігор Ісаков влаштував дві прощальні церемонії та концерт пам’яті в честь дружини. Актрису поховали на Байковому кладовищі. Зараз вдівець зірки живе в їх будинку і намагається знайти нові сенси в житті після втрати кохання.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.