Обранець Ксенії Мішиної Еллерт показав 15-річну доньку: неформалка з кольоровим волоссям (Фото)

Гуморист і шоумен Олександр Еллерт привітав свою доньку з 15-річчям і показав, як вона подорослішала. Дівчина виросла повною копією свого батька.

Олександр Еллерт – гуморист і шоумен, який став відомий після виходу на екрани романтичного шоу “Холостячка”. Саме його Ксенія Мішина обрала серед 15 притендентів на її серце. Після закінчення проекту Олексанр і Ксенія почали жити разом і будувати плани на майбутнє. Проте їхні стосунки були не довгими і через рік пара розійшлася.

Ксенія Мішина похизувалась подарунком
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт

Кохання закінчилось, а популярність – ні. За Олександром Еллертом досі слідкують тисячі його прихильників в соціальних мережах. Інстаграм-блог чоловіка нараховує майже 300 тисяч підписників. Там Еллерт ділиться свіжими фото і розказує подробиці свого особистого життя.

15 грудня шоумен в своєму Інстаграм-блозі привітав свою доньку Елю з днем народження і показав її досить кумедне фото. Дівчині виповнилося 15 років.

На знімку, який оприлюднив Еллерт, Еля позувала з різнокольоровим волоссям і посміхалася. Цікаво, що дівчина неймовірно схожа на свого батька.

Богині 15

, – підписав фото Олександр.

Користувачі Мережі долучилися до привітання в коментарях:

  • “Чим більше взросліє, тим дужче похожа на папу. Хай завжди буде щасливою!!! З днем народження!”;
  • “З днём народження доцю, нехай буде щаслива!”;
  • “Вітаю Елю, з ювілеєм юності”;”Вітаю і богиню, і щасливого татка”;
  • “Вітаю, принцесо! Хай наповнюється прекрасними подіями твоє довге та щасливе життя”.

Нагадаємо, Еля – донька Олександра Еллерта від першого шлюбу. З мамою дівчинки шоумен розлучився через 2 роки після весілля. Незважаючи на розлучення, Еллерт має дуже гарні стосунки з донькою і проводить з нею багато часу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.