Нікітюк показала, який вигляд зараз має Єфросініна в реальному житті: ведучу важко впізнати без мейкапу (ФОТО)

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала, який насправді має вигляд її зіркова колега без макіяжу. Втомлену Машу Єфросініну важко впізнати в реальному житті

Відома українська телеведуча та гумористка активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Час від часу на особистій сторінці Лесі Нікітюк з’являються не лише її симпатичні фотографії, а й кадри з зірковими колегами. Так, цього разу знаменитість опублікувала фото з ліфту, на якому позувала разом із Машею Єфросініною. Обидві ведучі були без макіяжу, втім це ніяк не вплинуло на їхню природну красу.

Леся Нікітюк показала Єфросініну без макіяжу
Леся Нікітюк показала Єфросініну без макіяжу

Єфросініна без макіяжу на фото Нікітюк

На сторінці Лесі Нікітюк днями з’явилась фотографія з колегою у ліфті. Схоже, що зірки зустрілись у ліфті, коли бігли у справах. Українська гуморна телеведуча вирішила показати шанувальникам правдиві фотографії зовнішності без прикрас. Обидві відомі українки позували у повсякденному вбранні, а на їхніх обличчях не було ні граму косметики. Втім, від цього втомлені, але сильні жінки здавались лише красивішими.

Леся Нікітюк і Маша Єфросініна у ліфті в одній з київських багатоповерхівок
Леся Нікітюк і Маша Єфросініна у ліфті в одній з київських багатоповерхівок

Леся Нікітюк опублікувала фотографію з доволі милим підписом. Так, знаменитість зазначила, що вона сьогодні мала змогу зустріти людину, якою дуже пишається. На опублікованих кадрах і Нікітюк, і Єфросініна щиро усміхались. Більш того, Фро, так назвала Єфросініну Нікітюк, ніжно притулилась до своєї подруги та колеги. Схоже, що в повсякденній агонії метушного життя знаменитості і дійсно були раді зустріти одна одну у ліфті.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни в Україні обидві українські знаменитості активно займаються благодійністю та волонтерством. Леся Нікітюк ще 24 лютого відкрила прихисток для біженців у рідному місті Хмельницький, а Маша Єфросініна з перших днів війни перевезла дітей до Львова та займалась волонтерством на Заході України.

Маша Єфросініна активно займається волонтерством і благодійністю
Маша Єфросініна активно займається волонтерством і благодійністю

Нині Маша Єфросініна займається діяльністю власного благодійного фонду, який після початку великої війни перекваліфікувався з організації, яка відстоює права жінок-жертв домашнього насилля на організацію, яка допомагає дітям і жінкам, постраждалим від війни. Схоже, саме благодійну та волонтерську діяльність Єфросініної мала на увазі Нікітюк, коли казала, що пишається своєю колегою.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.