З дітьми-підлітками важко знайти спільну мову: як справляються Лідія Таран, Алла Мазур, Ірина Горова

Як виховувати дітей, кожна мама вирішує по-своєму. Особливо буває тяжко після розлучення з батьком дитини. Але зірки якось вирішують подібні проблеми, й іншим жінкам радять, як знаходити спільну мову з дітьми-підлітками.

Лідія Таран

Телеведучій довелося виховувати доньку самостійно. Батько дитини Андрій Доманський нині одружений з іншою жінкою і має шестеро дітей. Але Лідія, дарма що щільний робочий графік, ростить із Василини справжню принцесу.

Донька Лідії Таран росте маминою копією

Щоб донечка тримала рівно спину, записала її на танці. Слідкує за мовою дівчинки, щоб говорила ввічливо і не нукала на початку кожної фрази. Звісно, чим старша стає Вася, тим складніше знаходити з нею спільну мову. Хоча нині вони стали немов подружки. Та мама про всяк випадок забирає на ніч у 15-річної доньки гаджети, щоб не сиділа занадто багато в соцмережах.

Алла Мазур

Телеведуча народила первістка Артема в 43 роки. Жінка так нікому й не зізналася, хто батько дитини, тому припущення з цього приводу висуваються різні. Юнаку вже 14 років. Він залюбки займається стрибками на трюковому самокаті і має багато інших уподобань.

Син Алли Мазур має власну думку, яку відстоює

У хлопчика вже сформувалися власні погляди, і частенько вони з мамою дискутують з якогось приводу. Доводиться прислухатися й поважати думку сина, а не ображатися на непослух. Інакше добитися довірливих стосунків із підлітком буде неможливо. Навіть пофарбувати волосся в білий колір мама дозволила.

Ірина Горова

Горова докладає чимало зусиль, щоб син і старша донька від першого шлюбу не соромилися говорити з мамою на будь-які теми. Задля цього з обома розмовляє немов із дорослими, розповідає про власні проблеми і у відповідь отримує відвертість від дітей.

Ірина Горова з сином і донькою розмовляє на рівних

Нині Наталка вже доросла, тож вони з мамою можуть сісти разом, випити винця, затягнутися цигаркою і поговорити про все на світі. З 14-річним Андрієм від продюсера Потапа налагодити зв’язок складніше. Але Ірина намагається бути такою, як діти. Навіть татуювання набивають разом. Андрію поки що це робити зарано, вважає матуся, а донечці дозволила перший малюнок на тілі в 16 років.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.