Зіркові розлучення у 2022 році, що обійшлися без привселюдних скандалів: Войтенки, Харчишини, Ступки та інші

2022 рік зруйнував долі мільйонів українців. Не стали виключенням й зірки, для яких саме в цей час настав крах сімейного життя. Деякі привселюдно з'ясовували стосунки й ділилися подробицями процесу розлучення. Але знайшлися й такі, що тихенько пішли з родини, а фанатам про це нічого не сповістили.

Дмитро Ступка та Поліна Логунова

Здавалося, нічого не передвіщало біди. Дмитро з Поліною жили разом 7 років, виховуючи 5-річну донечку Богдану. У лютому 2022-го було вирішено виїхати до Америки, щоб перечекати війну. Саме це рішення й стало початком кінця зіркової родини.

Дмитро Ступка прожив із білорускою Поліною Логуновою 7 років

В Америці Логунова познайомилася з іншим чоловіком і заявила благовірному, що вони розлучаються. Поліна забрала донечку і перебралася жити в будинок бізнесмена. А Дмитро залишився один біля розбитого корита.

Валерій та Юлія Харчишини

Цей шлюб тривав 13 років. Пара перестала жити разом ще до початку бойових дій. А у 2022 році музикант розлучився з дружиною офіційно, бо вже мав інші стосунки.

Валерій Харчишин прожив у шлюбі з Юлією 13 років

Фронтмен гурту “Друга Ріка” залишив колишній дружині і дітям будинок, від якого, на жаль, нічого не залишилося після російських бомбардувань.

Костянтин Войтенко та Валентина Марініна

Артисти познайомилися на одному з кастингів, 7 років тому побралися й народили донечку Емілію. У 2021 році в зірковій родині почалися негаразди. Костянтин пішов, грюкнувши дверима. Потім одумався і став робити спроби повернутися, але Валя не пішла на примирення.

Костянтин Войтенко розлучився після 7 років подружнього життя

Знімальна група шоу “Танці з зірками” робила все можливе, щоб допомогти Войтенку налагодити стосунки з дружиною. Але все виявилося марним – у жовтні 2022-го вони оформили документи на розлучення.

Наталія Валевська та Володимир Пригладь

Наталя Валевська прожила з чоловіком і продюсером 20 років

Розлучившись у червні, співачка зазнала подвійної втрати – залишилася і без чоловіка, і без продюсера. Наталія прожила з Володимиром два десятиліття, 18 років – у законному шлюбі. Дивно, що після стількох спільних років вони не змогли знайти спільної мови і вирішили розстатися.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.