Як Оля Полякова і Леся Нікітюк чорнявого Макса Єжова ділили: хто з білявок відсвяткував перемогу?

Танцівнику Максу Єжову пощастило стати партнером на паркеті відразу двох суперблондинок – Лесі Нікітюк та Олі Полякової. З ким чорнявцю танцювалося краще?

Коли Леся Нікітюк заспівала з нотками гумору, Оля Полякова обурилася, що колежанка забирає її хліб. Але змовчала про те, що й сама відібрала партнера в леді Ле.

Леся Нікітюк

Леся танцювала з Єжовим у “Танцях з зірками-2018”. Якщо вірити хмельничанці, між ними спалахнула виключно танцювальна іскорка. Леся взяла шефство над партнером і стала його знайомити з різними дівчатами.

Леся Нікітюк мала чудовий вигляд на паркеті поруч із Максом Єжовим

До неї й досі звертаються прихильниці хореографа з проханням дати номер телефону, та новоспечена сваха тримає інформацію при собі, а контакти дівчат фільтрує за власними уподобаннями. Тож тільки вибрані доходять до Макса.

Нікітюк хоч і критикували за невправні па, але вони з Єжовим спромоглися дістатися до фіналу проєкту завдяки стабільній підтримці Лесиних фанів.

Оля Полякова

Після того як Єжов засвітився в українських “Танцях”, його частенько стали бачити в кліпах Олі Полякової і поряд зі співачкою на сцені. Тож не дивно, що участь у грузинському танцювальному проєкті блондинка вирішила взяти саме з ним. Макс запевняє, що не знав, з ким йому доведеться виходити на паркет, і був приємно здивований, що зі землячкою.

У Грузії Макс Єжов танцював у парі з Олею Поляковою

У Грузії зараз перебуває багато українців, повсюди майорять жовто-блакитні стяги. Навіть відкрилися українські школи для дітей-переселенців. Країна підтримує нас у нерівній борні з ворогом. Оля з Максом вирішили, що продовжать пропагувати свою державу. Тож танцювали виключно під українських виконавців, обираючи композиції Славка Вакарчука, Джамали, Руслани, Вєрки Сердючки. Щоправда, одного разу порадували глядачів грузинським національним танцем “Картулi”. На жаль, пара вже вилетіла з проєкту і повернулася в Україну.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.