Всі в леопарді, а вона – в зебрі: 40-річна Надія Мейхер похизувалася тонкою талією в обтислій спідниці

Відома українська співачка Надія Мейхер показала модний образ зі спідницею в зебровий принт, якою підкреслила свою надзвичайно струнку талію.

Надія Мейхер прославилася в українському шоу-бізнесі, ставши однією з перших солісток групи “Віа Гра”. Вона зайняла місце чорненької та стала найбажанішою співачкою свого часу. Надя пережила багато різних складів, співаючи з Альоною Вінницькою, Вірою Брежнєвою, Альбіною Джанабаєвою, Анною Сєдоковою та іншими учасницями. Вона найдовше протрималася в колективі і була в ньому на піку популярності, в “золотому” складі.

Остаточно покинувши групу Костянтина Меладзе, Мейхер була наставницею в шоу “Хочу в Віа Гру”, почала сольну кар’єру, відкрила в собі талант оперної діви, знайшла особисте щастя і стала дизайнером одягу.

40-річна Надія Мейхер знялася у ванній без рушника
40-річна Надія Мейхер похизувалася тонкою талією в обтислій спідниці

У Надії Мейхер є власний модний бренд, який вона сама рекламує, сама створює одяг і розвиває бізнес. Тепер на фотосесіях співачка одягається в образи свого бренду.

На цей раз зірка виставила фото в стильному чорно-білому луці. Надя одягла вузьку довгу спідницю в зебровий принт, чорний гольф, чоботи на грубій високій підошві і чорний капелюшок. Модні аксесуари довершили образ.

Як власниця неймовірно розкішної фігури, Мейхер показала, що навіть в таких закритих образах можна підкреслити всі свої принади – модельну талію, широкі стегна і пишні об’єми зверху.

Нагадаємо, Надія Мейхер одружена з російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим, з яким має двох спільних дітей. Чоловік української артистки, не зважаючи на російську агресію і позицію зіркової дружини, продовжує займатися бізнесом і не висловлюється про війну. З Надею він давно не світився і сама співачка не дає коментарів про особисте життя.

Чоловік Надії Мейхер Михайло Уржумцев
Чоловік Надії Мейхер Михайло Уржумцев

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.