Дивні діти Олени Яковлевої, Евеліни Бльоданс, Івана Урганта: чим дивують зіркових батьків щодня

Улюбленці мільйонів шанувальників завжди виглядають на публіці пристойно і поводяться доволі чемно. А от про їхніх нащадків нічого подібного сказати не можна. Дітлахи підросли і відриваються по повній, незважаючи на навколишніх.

Падчірка Івана Урганта

Еріка давно мешкає за межами батьківщини свого вітчима, якого вважає за батька. За океаном дівчина навчилася бути розкутою і ніколи не стримує поривів фантазії. 22-річна падчірка телеведучого, якого нині позбавили роботи і ролей, не соромиться викладати в мережу сміливі світлини, де позує в якійсь чудернацькій кольчузі абсолютно без білизни.

Донька Івана Урганта дивує своїми фотосетами

Волосся при цьому дівчина пофарбувала в червоне. Дивиться в об’єктив камери очима такого ж вогняного кольору. В ніжних ручках моделі виблискує стародавній меч. Складається враження, що Еріка Кікнадзе такими світлинами хоче помститися колишньому хлопцю-афроамериканцю, з яким розсварилася після півтора року відносин.

Син Олени Яковлевої

Напевно, надивившись у дитинстві кадрів з “Інтердівчинки” з мамою в головній ролі, Денис Шальних виріс повним фріком. Молодику вже 30 років, а він чудить, неначе відвідує дитсадок. Хлопчина наніс на тіло десятки татуювань. Потім деякі з них намагався звести. Тож тепер виглядає дуже строкато – з малюнками на тілі і численними шрамами.

Після малюнків на тілі син Олени Яковлєвої захопився бодибілдингом

Наразі Денис захопився бодибілдингом, тож шокує мережу сталевими м’язами. Шальних хвалиться, що вже набрав 117 кг ваги. Але не збирається зупинятися на досягнутому й продовжить качатися.

Син Евеліни Бльоданс

Окрім сонячної дитини в актриси є старший син, який довгий час відмовлявся спілкуватися з мамою, коли вона покинула його батька, з яким той переїхав до Ізраїля. Врешті родинна зустріч відбулася. Бльоданс була прикро вражена виглядом свого нащадка, який зростав без маминої турботи.

Дивний вигляд сина не шокував матусю Евеліну Бльоданс

Коля прийшов на зустріч до мами зі стрижкою ірокез, а волосся пофарбував у зелений колір. Він довго не дозволяв матусі робити світлину для соцмереж, та Евеліна таки вмовила.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.