Голлівудські зірки, що відвідали Україну в 2022 році: Анджеліна Джолі, Жан-Клод Ван Дамм, Джессіка Честейн

Останнім часом зірки першої величини все частіше навідуються в Україну. Всі вони переймаються долею ні в чому невинних людей, що потерпають від агресії країни-сусіда і бажають всіма можливими засобами висловити підтримку і надати допомогу.

Жан-Клод Ван Дамм

У грудні на Закарпатті помітили зірку голлівудських блокбастерів. Актор вбрався у вишиванку і залицявся до дівчат у Деренівській Купелі. Ван Дамм вибрав цю мальовничу місцину, щоб відпочити, попити кремнієвої водички, підкачати м’язи в тренажерці та прогулятися місцевим дендропарком.

Жан-Клод Ван Дамм відвідав Закарпаття

Відпочинок настільки припав знаменитості до вподоби, що Жан-Клод залишив у спеціальній книзі позитивний відгук. Всі, кому пощастило зблизька побачити легенду кіно, викладають фотосвідчення в мережу.

Анджеліна Джолі

Львів’яни зустрічають Анджеліну Джолі

Наприкінці квітня Львів відвідала інша зірка. Анджеліна вирішила підтримати українців, адже є послом доброї волі. Львів’яни були приголомшені подібним візитом і влаштували Джолі радий прийом. Щоправда, дехто не очікував, що поряд може перебувати справжня легенда, і не звернув уваги на те, що поряд п’є каву сама Лара Крофт.

Хлопчик у навушниках тисячу разів пошкодував, що не побачив Анджеліну Джолі, яка перебувала поряд

Тож підліток, що в цей час знаходився у кав’ярні, продовжував заглядати в смартфон. А на центральному вокзалі і в інтернаті зірку помітили всі і радо поспілкувалися з красунею. На згадку про українську подорож Анджеліна привезла додому шматочок бомби.

Джессіка Честейн

Голлівудська зірка завітала до Києва на початку серпня. Джессіка встигла відвідати “Охматидит”, помилуватися роботами сучасників в “ПінчукАртЦентрі” й зустрітися з президентом Зеленським.

“Оскароносна” актриса (“Очі Таммі Фей”) провела бесіду з дітками, хворими на рак, а також зустрілася з родиною, яка постраждала від вибухів в Ірпені. Наслідки звірств окупантів Честейн виявила бажання побачити на власні очі, а не користатися відеозаписами.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?