Як виглядали лисі знаменитості, коли ще носили волосся: Євген Кошовий, Слава Дьомін, Влад Яма

Ми звикли бачити деяких відомих чоловіків лисими і не можемо припустити, що подібна зачіска є частиною іміджу, а не природною голомозістю. Виявляється, були часи, коли знаменитості мали яке-таке волоссячко на голові.

Євген Кошовий

Лисий з Кварталу вже понад два десятиліття не змінює імідж, начисто голячи волосся на голові. Женя чітко пам’ятає той день, коли наважився зробити це вперше – 25 травня 2001 року. Тоді актор мав пародіювати Олександра Розенбаума, от і став голомозим.

Колись Євген Кошовий носив молодіжну зачіску

Фанам “Кварталу 95” подібне перетворення улюбленця настільки припало до вподоби, що Євген вирішив залишити зачіску під нуль. Голити голову доводиться що три дні. Діти гумориста вже не уявляють тата з волоссячком.

Слава Дьомін

Ведучий кожного ранку користується лезом, щоб голова виглядала ідеально гладенькою. Нині Славку 38 років, а ще у 22 він помітив перші ознаки облисіння. Спочатку приховував цю неприємність під надто короткою стрижкою, а потім і взагалі позбувся волосся повністю.

Поголитися налисо Славу Дьоміна змусили обставини

Попервах трішки комплексував із приводу нового іміджу, та згодом Дьомін настільки звик до лисої голови, що вже не може повернутися до іншої зачіски. Раніше робив процедуру машинкою. Тепер навчився вправно користатися станком. За багато років набив руку настільки добре, що порається за 3 хвилини.

Влад Яма

Зараз ніхто з фанів не може уявити хореографа з волоссям на голові, оскільки весь час бачать чоловіка поголеним. Та якщо проінспектувати світлини за останні 20 років, виявиться, що танцівник не завжди світив лисиною, мав борідку і носив костюми з вузькими штанцями.

Влад Яма змінював імідж поступово

За життя в Запоріжжі Влад міг похвалитися хвилястим світлим волоссям і зрощеними на переніссі бровами. Таким пам’ятають молодика в університеті. Коли у 2004 році Яма виходив на паркет із Наталкою Могилевською у проєкті “Танці з зірками”, то вже був без волосся, але поки що без бороди. Натомість у вусі стирчала сережка.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.