“Вигляд глибокого старого”: у мережі з’явились сумні фото постарілого чоловіка онкохворої Завортнюк Чернишова

Довгий час Анастасія Заворотнюк бореться зі страшним недугом. Хоча вся увага ЗМІ направлена саме на актрису, мало хто замислюється, наскільки важко її рідним та близьким людям

Восени 2019 року у мережі з’явились перші повідомлення про те, що Анастасії Заворотнюк діагностували онкологію. Тоді ніхто навіть не підозрював, що ця історія затягнеться на такий довгий період – кожен сподівався, що зірці вдасться побороти хворобу швидко. Втім, сьогодні відома російська актриса продовжує боротьбу за життя, а її близькі залишаються поруч.

Нещодавно у мережі з’явились нові фотографії її чоловіка Петра Чернишова. Як виглядає коханий Анастасії Заворотнюк після двох років хвороби своєї дружини? На нових фотографіях видно, що знаменитості доводиться не легко.

Як зараз виглядає чоловік Анастасії Заворотнюк

Відома актриса тричі перебувала у шлюбі та лише з останньої спроби зуміла віднайти свого чоловіка. Попри всі труднощі Петро Чернишов залишається поруч зі своєю коханою та допомагає їй не лише матеріально, а й морально пройти весь складний шлях.

Так виглядали Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов раніше
Так виглядали Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов раніше

Історія їхнього кохання почалась банально – вони познайомились на зніманні шоу “Льодовиковий період”. Там Анастасія Заворотнюк була телеведучою, а фігурист Петро Чернишов – учасником. Пізніше закохані зізнаються: довго протистояти почуттям вони не могли та й не вважали за потрібне. Це виявилось коханням з першого погляду.

Весілля Петра Чернишова та Анастасії Заворотнюк
Весілля Петра Чернишова та Анастасії Заворотнюк

Цей зірковий роман виявився тихим і навіть трішки таємничим. Спершу вони не хотіли афішувати свої стосунки, проте пізніше вирішили зізнатись всьому світу – вони кохають та щасливі разом. 2018 року Петро Чернишов та Анастасія Заворотнюк усвідомили, що хочуть завести спільну дитину, а вже через рік на світ з’явилась маленька Міла. На жаль, спокійне сімейне щастя закоханих тривало недовго, адже згодом з’ясувалось, що російська актриса хвора на рак.

Такий вигляд зараз має чоловік Заворотнюк Петро Чернишов
Такий вигляд зараз має чоловік Заворотнюк Петро Чернишов

Сьогодні залишається лише побажати сили та витримки Анастасії Заворотнюк та її рідним. З впевненістю можна сказати, що мільйони шанувальників бажають артистці якнайшвидше одужати та повернутись до своєї родини.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.