ТОП-5 найкрасивіших зірок з родимкою на обличчі: Віра Брежнєва, Ані Лорак, Марина Боржемська та інші

Жіночу красу не ладне зіпсувати ніщо, а тим паче така чудова особливість як родимки на обличчі. Фотографії найкрасивіших зірок, які носили або носять "родзинки" на обличчі

Англійська актриса Вів’єн Лі сказала: “Не буває некрасивих жінок – є ті жінки, які не знають, що вони красиві”. Важко знайти більш влучний вислів, адже в зовнішності кожної дівчини є щось особливе та неповторне. Так, наприклад, зовнішній вигляд зірок, про яких ми хочемо сьогодні поговорити, прикрашають родимки.

Віра Брежнєва

Співачка до та після видалення родимки
Співачка до та після видалення родимки

Відома українська співачка, а також ексучасниця популярного гурту “ВІА Гра” стала популярною, доки на її обличчі красувалась родимка. Віру Брежнєву й дійсно можна порівняти з Мерилін Монро, проте самій артистці “родзинка” на обличчі не дуже подобалась. Саме тому минулого року співачка вдало її видалила з допомогою спеціальної операції.

Ані Лорак

Співачка з двома родимками
Співачка з двома родимками

Скандально відому співачку чимало шанувальників пам’ятають із двома родимками під нижньою губою, адже саме з такими “родзинками” зірка здобула популярність. Проте, час її слави минув, а єдине, що залишилось у зірки від минулого життя – це дві родимки. Зараз артистка в Україні популярністю не користується.

Марина Боржемська

Українська фітнес-красуня з родимкою на обличчі
Українська фітнес-красуня з родимкою на обличчі

Спортсменка та фітнес-тренерка також належить до тих українських красунь, які народились із родимкою на обличчі. На відміну від багатьох своїх зіркових колег, спортсменка вирішила залишити “родзинку” зовнішнього вигляду.

Ольга Сумська

Мільйони українців захоплюються красою актриси
Мільйони українців захоплюються красою актриси

Одна з найвідоміших українських актрис славиться не лише своєю майстерністю у кадрі та на театральній сцені, а й буквально неземною зовнішністю. Родимка на обличчі зірки не просто не псувала її зовнішність, а й додавала особливого шарму. Проте, артистка все-таки вирішила позбутись “родзинки”.

Не лише українки

Відома американська фотомодель та актриса зробила собі ім'я на родимці
Відома американська фотомодель та актриса зробила собі ім’я на родимці

Американка Сінді Кроуфорд свого часу стала буквально легендою серед моделей. Доки одні соромились своєї зовнішності та вбачали недоліки буквально в кожній своїй перевазі, Кроуфорд зробила собі ім’я попри закоренілий стереотип, що родимка – це потворно. Насправді родимки, а тим паче родимки на обличчі – це родзинка зовнішності.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.