Боб-каре більше не в моді: Олена Зеленська зробила модну стрижку каскад — хіт сезону (ФОТО)

Олену Зеленську називають найстильнішою і найкрасивішою першою леді за всі роки незалежності України. Дійсно, дружина Володимира Зеленського слідкує за трендами і завжди виглядає приголомшливо.

Як тільки Олена Зеленська отримала статус першої леді, публіка прикувала до неї погляд і слідкує за нею не менше, ніж за Президентом України. Обговорює публіка не лише її діяльність, а й образи, в яких Олена з’являється на світських заходах.

Варто відзначити, що перша леді України має відмінний стиль і знає, як підкреслити свої переваги. Звісно, в цьому їй допомагають кращі стилісти України. Наряди Олени завжди виглядають стримано, лаконічно і при цьому дуже стильно. Цікаво, шо в гардеробі Зеленської одяг лише українських брендів.

Над зачіскою та макіяжем першої леді також попрацювали стилісти. Зараз перша леді носить модну стрижку – каскад, яка є хітом 2022 року.

Олена Зеленська показала, як виглядає в повсякденному житті
Боб-каре більше не в моді: Олена Зеленська зробила модну стрижку каскад

Варто відзначити, що каскад – є універсальною стрижкою і підходить під всі форми обличчя  і типи волосся. Така стрижка підходить, як юном дівчатам, так і жінкам у віці. Крім цього, на базі каскаду можна зробити багато стильних зачісок. Волосся з такою стрижкою можна зв’язати у хвіст, зробити пучок, або ж накрутити локони. Навіть, якщо волосся залишити просто розпущеним, воно буде виглядати, як  укладена стилістом зачіска.

Олена Зеленська в інтерв'ю розповіла, як живе її сім'я після 24 лютого
Боб-каре більше не в моді: Олена Зеленська зробила модну стрижку каскад

Нагадаємо, з початком повномасштабної війни в Україні Олена Зеленська веде активну політичну роботу, яка допомагає прискорити нашу перемогу. Перша леді проводить перемовини з представниками країн, які підтримують Україні, і докладає зусиль в отримані України фінансової та військової допомоги від західних партнерів. Також Олена Зеленська регулярно дає інтерв’ю іноземним журналістам і розповсюджує інформацію про російську агресію на території України.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.