Вагітна Надя Дорофєєва натякнула на поповнення з Кацуріним: одяг оверсайз прикриває округлий живіт

Останнім часом подейкують, що співачка Надя Дорофєєва може бути вагітною. Прихильники помітили округлий живіт артистки. Невже Михайло Кацурін втретє стане татом?

Останні 9 місяців про особисте життя Наді Дорофєєвої не говорить тільки лінивий. У березні цього року артистка оголосила про розлучення з Володимиром Дантесом, з яким вона прожила у шлюбі 7 років, і вже через декілька тижнів стало відомо, що Надя крутить роман із колишнім другом сім’ї Михайлом Кацуріним. Час розкрив всі таємниці і вже зараз відомо, що роман Дорофєєвої і Кацуріна почався задовго до офіційного розлучення. Таким чином розбилася не одна сім’я, а дві, адже Михайло теж був одружений та мав у шлюбі двох дітей.

Даша Кацуріна розповіла, як Дантес дізнався про зраду Дорофєєвої з її чоловіком
Дорофєєва, Дантес і Кацуріни

Останнім часом прихильники Дорофєєвої почали підозрювати її у вагітності. Справа в тому, що співачка, яка має ідеальну фігуру, почала ходити лише у вільному одязі, який приховує її об’єми. Публіка впевнена, що за таким вбранням Надя ховає округлий живіт.

Дорофеева и Кацурин ждут ребенка? Бывшая Дантеса намекнула на беременность и прикрыла живот балахоном
Вагітна Надя Дорофєєва натякнула на поповнення з Кацуріним: одяг оверсайз прикриває округлий живіт

Поки що Дорофєєва не підтвердила чутки щодо своєї вагітності, але, якщо це дійсно так, то скоро вагітність стане більш помітною.

Цікаво, що за 7 років подружнього життя Дорофєєва і Дантес так і не стали батьками. Лише зараз Володимир в одному з інтерв’ю зізнався, що вважав себе раніше чайлдфрі – людиною, яка свідомо відмовляється від народження дітей. Та зараз, вже після розлучення з Дорофєєвою, Дантес змінив свою думку і зрозумів, що “діти – це класно”.

До слова, не так давно Володимир Дантес почав будувати стосунки з колишньою дружиною Міши Кацуріна Дашею. Тож вийшло, що колишні друзі просто обмінялися партнерами. Ситуація вийшла досить комічною, але у житті й не таке буває.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна
Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Дантес зізнається, що з колишньою дружиною та колишнім другом зараз не спілкується, адже досі тримає образу на них.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.