Українська Мавка з вінком на голові: 35-річна Леся Нікітюк зачарувала Притулу своїми змінами іміджу

Відома українська телеведуча й артистка нещодавно опублікувала нову фотографію, яка дуже швидко заінтригувала шанувальників. Публіка помітила схожість зірки з представницею української міфології

З початку повномасштабної війни відома українська телеведуча почала благодійну та волонтерську діяльність. Так, наприклад ще 24 лютого Леся Нікітюк організувала притулок для переселенців у рідному Хмельницькому. Хоча влітку його було закрито через відсутність попиту, знаменитість не зупинилась та продовжила допомагати українцям.

Так, цього разу Леся Нікітюк поділилась благодійною ініціативою, яку організував один з операторів зв’язку України. На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис із детальним описом ідеї. До нової публікації знаменитість додала красиву фотографію.

Нова публікація Лесі Нікітюк

В особистому блозі відомої української телеведучої нещодавно з’явився допис, у якому вона повідомила підписників про цікаву ініціативу від Vodafone. Так, зірка зазначила, що оператор пропонує додаткові ГБ Інтернету та зазначила, що сьогодні мати доступ до мережі особливо важливо, адже кожен українець може долучитись до інформаційного спротиву онлайн.

Леся Нікітюк повідомила про цікаву можливість для своїх підписників
Леся Нікітюк повідомила про цікаву можливість для своїх підписників

Проте, фотографія, яку додала до допису Леся Нікітюк, зацікавила її авдиторію не менше, ніж можливість отримати додаткові ГБ Інтернету. Так, артистка позувала на камеру в пухнастому чорному светрику, а на її голові був яскраво-червоний український вінок. Помада на губах зірки відповідала основному кольору вінка на голові.

Українська телеведуча у новому образі
Українська телеведуча у новому образі

У коментарях до нового допису шанувальники відзначили, що Леся Нікітюк – нова українська Мавка. Прихильники були буквально зачаровані красою знаменитості, про що поспішили повідомити у коментарях. Крім того, під новим дописом підписники подякували ведучій за її діяльність, а також, скориставшись можливістю, повідомили, що незадоволені роботою оператора Vodafone.

  • “Все б нічого, але останні дні Vodafone не витримує, майже лежить…”;
  • “Лесюня, квіточка, дівчинко наша, сонечко! Дякую тобі, від кожної своєї клітиночки, за вашу “ЛЕ МАРШРУТКУ”!!!”;
  • “Це ідеально! Яка ви красуня…”;

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.