45-річна Анфіса Чехова та ексведуча шоу Холостяк показала свою фігуру на честь свята: іменинниця розгулялась

Одна з найвідоміших та найрозкутіших російських телеведучих підбила підсумки 45 років свого життя. Анфіса Чехова на честь дня народження показала свою фігуру на пляжі Багамів

Відома російська співачка довгий час працює на телебаченні та найбільшу популярність здобула завдяки власному недитячому шоу. Нагадаємо, що декілька років, з 2011 до 2013 року, ведуча працювала і на українському телебаченні. Зараз Анфіса Чехова перебуває за межами рідної країни, а свої 45 років відзначила на Багамах.

Так, на честь свята на особистій сторінці знаменитості з’явився допис, у якому вона підбила підсумки свого життя. Публікацію Анфіса Чехова доповнила своєю недитячою фотографією – в одній футболці на купальник.

Анфіса Чехова показала фігуру на честь свята

Анфіса Чехова показала фігуру на новій фотографії
Анфіса Чехова показала фігуру на новій фотографії

В особистому блозі російської телеведучої з’явились кадри з пляжу на Багамах, на яких зірка позує на березі Атлантичного океану. В описі до нової публікації зірка зазначила, що вона не відчуває себе на свій вік, а також додала, що з часом її погляди суттєво змінились, та вона цьому рада.

Озираюсь назад і згадую, як у юності захоплювалась біографією Мерилін Монро та вважала, що померти у 36 років – це чудова ідея. Щоб світ запам’ятав тебе Молодою та Красивою і ніхто не спостерігав за тим, як ти в’янеш. Зараз, у 45 років, я розумію, наскільки дурною я була тоді, як не цінувала Життя і як мало знала про його сенс! У 45 я виглядаю і почуваюся набагато краще, ніж у 30!

– прокоментувала артистка.

Знаменитість додала, що у своєму віці їй вдалось досягти дещо інших речей. Вона не заробила всіх мільйонів світу, проте не вважає це своєю головною метою. Так, зірка зізналась, що стати тою, ким вона є сьогодні, їй вдалось завдяки постійній роботі над собою.

Анфіса Чехова підбила підсумки 45 років свого життя
Анфіса Чехова підбила підсумки 45 років свого життя

Життя моє ніколи не було легким! Скільки перешкод я долала, скільки відмов отримувала, скільки було зроблено помилок, скільки разів моє серце розбивалося на шматки, скільки ножів було встромлено в мою спину. Але я підіймалася, обтрушувалась і йшла далі та розуміла, що єдине що я можу міняти — це себе і свій погляд на речі!

– підсумувала телеведуча Анфіса Чехова.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.