В атласному костюмі та з золотом на шиї: колишня Позитива приголомшила новим образом і переплюнула Каменських

Колишня дружина відомого українського співака та найкраща подруга іншої, не менш відомої, української артистки вразила своїм шикарним образом на останніх фотографіях

Українська красуня та талановита дизайнерка у минулому була заміжня за співаком Олексієм Завгороднім, який більше відомий під псевдонімом Позитив. Чутки про їхнє розлучення підтвердились 2021 року, проте навіть болісний розрив із коханим Анна Андрійчук пережила з високо піднятою головою. Про це говорять фотографії зірки, які вона час від часу викладає на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Так, смуглява українська красуня стильними образами навіть переплюнула свою подругу Настю Каменських.

Колишня Позитива Анна Андрійчук-Завгородня на останніх фото

На честь свого дня народження українська дизайнерка поділилась красивими студійними кадрами. На фото знаменитість позувала у стильному чорному костюмі з блискучої тканини, а на її шиї було золоте намисто. На першій фотографії Анна Андрійчук загадково дивилась у далечінь, а руки вона схрестила.

Анна Андрійчук на останніх фотографіях
Анна Андрійчук на останніх фотографіях

На другій опублікованій фотографії знаменитість стоїть далі від камери, саме тому можна краще розгледіти її костюм. Більш того, на цьому кадрі Аня Андрійчук вже дивиться в камеру, а її руки знаходяться в іншому положенні. Знаменитість також вирішила пояснити, як їй вдається завжди виглядати такою красивою та молодою. В описі до опублікованих фотографій дизайнерка зазначила, що відьми не старіють.

Колишня дружина Олексія Завгороднього на останніх фотографіях
Колишня дружина Олексія Завгороднього на останніх фотографіях

Нагадаємо, що довгий час після розлучення з Позитивом Анна Андрійчук залишалась самотньою. Українська дизайнерка розповідала, що насправді вона не відчуває потреби будувати з кимось стосунки, адже займається бізнесом, у неї є друзі та собака. Втім, на початку лютого цього року зірка зізналась: тепер її серце повністю відкрите та вона готова до нового етапу свого життя.

За професією, як вже згадувалось раніше, Анна Андрійчук – дизайнерка. Її одяг обирають сотні українських знаменитостей. Талановита Андрійчук створює не лише нарядне вбрання для сцени, а й повсякденні стильні образи. Зірки одягаються у вбрання дизайнерки й у звичайному житті.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.