52-річна Ірина Білик після п’ятого розлучення знову одягнулась в біле і намалювала губи: заміж вшосте?

52-річна Ірина Білик з'явилася на концерті у Чехії в красивому білосніжному костюмі. Цікаво, що артистку супроводжував її колишній чоловік Дмитро Коляденко, з яким їй і досі приписують стосунки.

Ірина Білик – Примадонна українського шоу-бізнесу. Відома артистка не лише своєю активною кар’єрою, а й бурхливим особистим життям. Ірина була одружена аж 5 разів і зараз знову носить статус холостячки.

Зараз Ірина Білик, як і багато інших українських артистів, їздить з благодійними концертами по країнам Європи, щоб зібрати кошти на допомогу України. Нещодавно відбувся концерт артистки, кадрами з якого Ірина поділилася у своєму Інстаграм-блозі.

Так, для виступу Білик обрала красивий білий костюм з завуженими штанами, піджаком, білу блузку і білі ботинки на високих підборах. Волосся Ірина випрямила і зробила яскравий макіяж з акцентом на губи.

52-річна Ірина Білик після п'ятого розлучення знову одягнулась в біле
52-річна Ірина Білик після п’ятого розлучення знову одягнулась в біле

Цікаво, що на одному із знімків з концерту, Ірина Білик позувала поряд зі своїм колишнім чоловік Дмитром Коляденком.

52-річна Ірина Білик після п'ятого розлучення знову одягнулась в біле
52-річна Ірина Білик після п’ятого розлучення знову одягнулась в біле

Варто відзначити, що після розлучення співачки з її 5-тим чоловіком Асланом Ахмадовим в Мережі все частіше почали поговорювати, що Білик знову зійшлася з Дмитром Коляденком. Такі чутки почали ширитися через те, що колишні закохані почали скрізь з’являтися разом. Втім сама Білик поки що не коментує своє особисте життя.

Нагадаємо, Дмитро Коляденко – третій чоловік Ірини Білик. Офіційно вони не були одружені, хоча шоумен неодноразово робив співачці пропозицію руки і серця. Коляденко і Білик жили разом з 2003 по 2006 рік, втім Дмитро досі говорить, що кохає співачку і часто в інтерв’ю згадує, як їм було добре разом.

Цікаво, що після Дмитра Коляденка Білик ще двічі виходила заміж, а сам шоумен так і не зміг знайти свою другу половинку.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.