Колишня дружина Остапчука одягла корсет і пір’я: у телеведучого більше немає шансів все це з неї зняти (ФОТО)

Друга колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк, схоже, вже встигла оговтатись після розлучення. Дівчина продовжує жити своїм звичним життям і публікувати в своєму Інстаграм-блозі пікантні кадри.

Останні декілька місяців в Мережі не вщухають обговорення ймовірного розлучення Володимира Остапчука з другою дружиною Христиною Горняк. І хоча подружжя офіційно не підтвердили розлучення, вони не приховують, що більше не являються парою і вже більше ніж півроку разом не живуть.

Володимир Остапчук недовго забував свою колишню дружину Христину Горняк
Володимир Остапчук і Христина Горняк

Схоже, натуарісиня Христина Горняк вже встигла оговтатись після розлучення, адже транслює в своєму Інстаграм-блозі абсолютний спокій та своє звичне життя. Дівчина часто подорожує, відпочиває з подругами, займається танцями і працює.

Нещодавно дівчина показала свій ранок в невеликому відео в Інстаграм-сторіс. Дівчина позувала у красивій білій комбінації: у короткій ночнушці-корсеті та легкому халатику з пір’ям.

Христина Горняк в корсеті і пір'ях показала, що втратив Остапчук
Христина Горняк в корсеті і пір’ях показала, що втратив Остапчук

Христина зізнається, що любить гарний одяг і одягається гарно навіть вдома.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Володимир Остапчук після розлучення вже закрутив новий роман. Першою шоумена “видала” травесті-діва Монро, яка написала в своєму Телеграм-каналі, що у Остапчука “нова краля”.

Виявляється, новою обраницею Остапчука стала 22-річна журналістка Катерина Полтавська.

Як виглядає нова дівчина Остапчука
Як виглядає нова дівчина Остапчука

Це стало відомо з соціальних мереж. Фоловери помітила, що Остапчук і Катерина публікують фото з однієї квартири: однакові сніданки, ялинка та інше. Зрозуміло, шо живуть вони разом.

Втім, поки що Володимир Остапчук відмовляється обговорювати і своє розлучення з Христиною Горняк і нові стосунки з юною красунею.

Нагадаємо, Володимир Остапчук та Христина Горняк одружилися в жовтні 2020 року. Саме Христина стала тою самою розлучницею, яка увела Остапчука від його першої дружини Олени Войченко.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.