Злата Мітчелл показала свою бабусю по маминій лінії: ось так Ольга Фреймут буде виглядати в старості

16-річна донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала рідкісні фото з бабусею. Мама телеведучої вразила схожістю з нею.

16-річна донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл привітала бабусю по маминій лінії з днем народження. Дівчина опублікувала спільне з бабусею фото і написала теплі слова привітання:

З днем народження, найкраща бабуся. Дивно тебе так називати, бабуся, і я знаю, ти розлютишся

, – написала дівчина англійською мовою.

Злата Мітчелл показала свою бабусю по маминій лінії
Злата Мітчелл показала свою бабусю по маминій лінії

Відомо, що матері Ольги Фреймут Аллі Михайлівні 22 грудня виповнився 61 рік. Жінка неймовірно схожа зі своєю знаменитою донькою, лише старша. У свої за 60 жінка гарно виглядає. Заслугою цьому є, ймовірно, спорт, адже Алла Михайлівна являється майстром спорту по плаванню.

Як виглядає мама Ольги Фреймут
Як виглядає мама Ольги Фреймут

Нагадаємо, Злата Мітчелл – старша донька Ольги Фреймут, яку телеведуча народила від британця Ніла Мітчелла. З цим чоловіком Ольга познайомилася, коли навчалася у Лондоні. Тоді юна дівчина закохалася у чоловіка, який набагато старший за неї. Вони почали жити разом і скоро Ольга дізналась про вагітність. Проте ця дитина не скріпила їхні стосунки, чоловік все частіше почав агресивно ставитися до Ольги. Тож дівчина буквально втікала від Ніла до України, будучи з дитиною під серцем.

Зараз Ольга зізнається, старий британець – то її помилка молодості. Але Ольга не шкодує про ті стосунки, адже вони їй подарували доньку Злату.

Зараз Златі вже 16 років, останній рік вона живе та навчається в США. Дівчина захоплюється танцями, акторською майстерністю та дизайном одягу.

До навчання в США злата ходила в приватну київську школу, в якій навчання велось англійською. Тож дівчина ідеально знає іноземну мову і повсякденному житті говорить саме англійською.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.