Костюми, сукні і спідниці в стилі хакі: ТОП-10 найкращих образів Олени Зеленської за 2022 рік

Перша леді України дійсно задає стиль ледве не кожній українці. Пригадаємо найкращі образи Олени Зеленської, в яких вона з'являлась на офіційних прийомах та заходах цього року

Публіка стежить за кожним кроком дружини українського президента. Після офіційних візитів та публічних заходів у мережі з’являються огляди й так звані суспільні рецензії на образи Олени Зеленської. 2022 року перша леді часто з’являлась на публіці, тому пропонуємо пригадати, які наряди особливо запам’ятались українцям цьогоріч.

Зустріч із молоддю

Олена Зеленська одяглась у стильний костюм кольору піску
Олена Зеленська одяглась у стильний костюм кольору піску

Напередодні Всесвітнього дня дитини відбувся за сприяння ЮНІСЕФ було організовано відкритий діалог з молоддю, в якому взяла участь перша леді України. Олена Зеленська одягла стильний костюм піщаного кольору.

Візит до США

Перша леді України в костюмі від української дизайнерки
Перша леді України в костюмі від української дизайнерки

На зустріч з американським президентом, його дружиною та віцепрезиденткою США Камалою Гарріс Олена Зеленська обрала костюм від української дизайнерки Лілії Літковської.

Зустріч з держсекретарем Америки

Сукня кольору хакі
Сукня кольору хакі

Стильна сукня довжини міді кольору хакі ідеально підійшла для зустрічі з американським держсекретарем. До слова, дизайнеркою цього вбрання також є Літковська.

Обкладинка журналу

Обкладинка італійського журналу
Обкладинка італійського журналу

У середині липня перша леді України стала обкладинкою одного з номерів італійського журналу. На фотографії Олена Зеленська позувала у чорній сукні від бренду A.M.G.

Різдвяний проєкт

Сукня небесного кольору
Сукня небесного кольору

Нещодавно перша леді України доєдналась до знімання різдвяного проєкту разом з дітками “Ти не один”. Олена Зеленська з’явилась у ніжній сукні небесного кольору з високим комірцем.

Зеленська на саміті перших леді та джентльменів

Ніжний молочний костюм
Ніжний молочний костюм

Наприкінці липня Олена Зеленська відвідала другий саміт перших леді та джентльменів у стильному костюмі від The COAT. До слова, перша леді вирішила не зраджувати звичці підтримувати українські бренди.

Презентація фонду

Строгий чорний костюм
Строгий чорний костюм

Для презентації свого благодійного фонду у Лондоні перша леді України обрала повністю чорний лук. Чорний строгий костюм прямого крою та туфлі такого ж кольору з гострим носом.

Зустріч з першою леді Туреччини

Костюм морських відтінків
Костюм морських відтінків

Для зустрічі з турецькою першою леді Олена Зеленська обрала стильний костюм ніжного, але яскравого кольору. Такий відтінок безперечно пасує першій леді України.

День Незалежності України

Стильний костюм із мальвами
Стильний костюм із мальвами

Офіційні заходи до Дня української Незалежності Олена Зеленська відвідала у сіро-блакитному стильному костюмі від українського бренду Lake Studio.

Саміт HeForShе

Поєднання чорного та білого
Поєднання чорного та білого

Для зустрічі міжнародної організації, яка бореться за рівні права для жінок, українська перша леді обрала стильний чорний костюм із білими вставками.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.