До переїзду в Америку була набагато щасливішою: Аліна Гросу вразила невтішними змінами у зовнішності (ФОТО)

Українська співачка не так давно покинула терени рідної країни та переїхала до США. Нещодавно артистка виклала архівні фото, на яких видно, що раніше зірка була набагато щасливішою

Нещодавно відома українська співачка показала архівні кадри. Схоже, що до переїзду за кордон знаменитість була значно щасливішою.

Аліна Гросу показала архівні кадри

Туга за рідною країною переслідує всіх українців, які вимушено покидають терени рідної країни. Схоже, так само сталось і з Аліною Гросу. На останніх опублікованих фотографіях зірка виглядає набагато щасливішою, ніж вона виглядала на свіжих кадрах. Загалом, особливих змін у зовнішності немає – шкірка, волосся та загальний вигляд Аліни Гросу завжди на висоті. Проте, “видають” артистку її очі. Правду говорять, що очі – це дзеркало душі. Так, помітно, що останнім часом Аліна Гросу має сумні очі.

Аліна Гросу на останніх опублікованих кадрах і зараз
Аліна Гросу на останніх опублікованих кадрах і зараз

Проте, варто зазначити, що попри все українська співачка завжди “на висоті”. Знаменитість завжди вміла підкреслити свої переваги. Так, наприклад, на архівних кадрах, які Аліна Гросу нещодавно опублікувала, вона має коротку стрижку каре з чубчиком, а одягнута в симпатичний і стильний лук світлих кольорів. Аліна Гросу позувала на камеру в наряді з кроп-топу з красивим вирізом, а також у білій спідниці вільного крою. До слова, тоді на безіменному пальці Аліни Гросу ще не було обручки.

Аліна Гросу показала архівні кадри, які були зроблені раніше
Аліна Гросу показала архівні кадри, які були зроблені раніше

Втім, не гірше знаменитість виглядає і зараз, коли перебуває за тисячі кілометрів від рідного дому. Останні фотографії, які Аліна Гросу показувала шанувальникам, були зроблені в американському місті, в якому вона тимчасово вимушена жити. Біляве волосся співачка зібрала у високий хвіст, а одягнута була в повністю чорний образ, який підкреслив її стрункий стан.

Українська співачка на нещодавніх фотографіях у США
Українська співачка на нещодавніх фотографіях у США

У коментарях до нового допису шанувальники Аліни Гросу залишили різні коментарі. Українська співачка запитала, чи не варто їй знову зробити коротку стрижку, а підписники відповіли:

  • “Вам хоч що зробити, ви будете все одно гарна!”;
  • “Алінка, я тільки звикла до твого волосся!! З довгими краще”;
  • “Дуже милі фото, наче школярка. Дуже пасує зачіска. Я вважаю, потрібно експериментувати, чому б і ні…”;
  • “Ні!… не треба таке волосся відрізати. Довге волосся – це красиво”;

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.