Українські зірки, що з 24 лютого змінилися до невпізнання: Єфросиніна, Осадча, Леся Нікітюк та інші

Війна в 2022 році торкнулася долі кожного українця. Зірки не стали виключенням. Дехто з дітьми виїхав за кордон. Інші залишилися в країні. Але у будь-якому разі трагічні події відбилися на зовнішньому вигляді знаменитостей. І тепер їх дуже важко впізнати.

Маша Єфросиніна

Телеведуча, яка мала багато цікавої роботи і лад у родині з чоловіком і двома дітьми, після 24 лютого стала катастрофічно худнути. Коли переховувалися в підвалі від ракетних обстрілів, діти щось жували, а Маша відчувала огиду до їжі.

Машу Єфросиніну не впізнав навіть чоловік

Впізнати знаменитість на фото тепер дуже складно. Вона скинула чимало кілограмів, тож одяг хилитається на жінці, а щоки запали. Врешті Єфросиніна виїхала з дітьми за кордон, а Тимур пішов у добровольчий батальйон. Розлука в 2,5 місяці довела, що після 20 років шлюбу вони кохають одне одного, як раніше.

Катя Осадча

Ведуча “Світського життя” звикла гарно наряджатися і ходити по різних світських заходах, беручи інтерв’ю виключно у знаменитостей вищого ешелону. Та після 24 лютого програму довелося закрити. Катя з двома меншими дітьми виїхала на Західну Україну, а чоловік Юрій Горбунов залишився боронити Київ.

Катя Осадча взялася допомагати людям, що загубили рідних

Тепер Осадча вбралася у скромну білу блузку, зачесала волосся назад і веде програму “Знайти своїх”. Проєкт допомагає у розшуку зниклих людей, адже бойові дії призвели до розлучення багатьох сімей. Катя переживає, що не може допомогти всім, хто звертається на телебачення, тож і виглядає відповідно.

Леся Нікітюк

Перші півтора місяця після бомбардування ведуча не могла нічого їсти. Голодування негативно вплинуло не лише на зовнішній вигляд зірки, але й на її здоров’я. Леся збиралася спробувати сили в зніманні серіалу, та війна різко змінила ці плани.

Леся Нікітюк стала психологом для своїх підписників

Від бажання придбати будинок й облаштувати його на власний смак теж довелося відмовитися. Натомість Нікітюк взялася за волонтерську діяльність. Першим ділом організувала притулок для вимушених переселенців, що залишилися без житла.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.