Як Кошовий, Казанін, KAZKA, Бабкін, Руслана та інші готуються до Різдва: сімейні традиції зірок

Зірки, як і решта українців, ретельно готуються до Різдва і мають в сімейному арсеналі купу усталених традицій, якими радо діляться зі своїми шанувальниками.

Юрій Ткач

Родина Ткача мріє на Різдво відвідати Дніпро

Гуморист із дружиною Вікторією започаткували традицію їздити на Різдво до рідні в Дніпро.

Олександра Заріцька

Бабуся солістки KAZKA особливу увагу приділяє готуванню куті. Витрачає на це кілька годин. Дуже довго настоюється мак, а потім уже додаються інші інгредієнти.

Євген Кошовий

Женя Кошовий відповідає за подарунки

У Лисого з Кварталу важлива місія – готувати подарунки для всіх. Допоки чоловік скупляється, дружина з дітьми й бабусями накривають святковий стіл. Найменша донька Серафима відповідає за культурну програму – готує танок або співає.

Руслан Сенічкін

Ведучий пригадав, як у дитинстві, яке минуло на Дніпровщині, діти заучували й співали колядки, а вдячні містяни наділяли колядувальників копійками та цукерками.

Степан Казанін

Цьогоріч вся родина Казаніних загадає одне спільне бажання

Усі в родині в цей святковий день загадують бажання. Щоправда, цьогоріч в українців одна-єдина мрія на всіх, тому можна відразу промовляти її вголос. Дбайливий татусь не забуває залишати під ялинкою гаджети для дітей.

Анастасія Оруджова

Гумористка завжди готує на свято крабовий салат. У гості зазвичай приїжджає сестра з сім’єю, то ходять колядувати до сусідів.

Сергій Бабкін

Від донатів на армію Сергій Бабкін залишив суму на подарунки

Співак збирається подарувати всім членам родини невеликі презенти, як робить це кожного року. Донати на армію співак робить із кожного концерту, тому вважає, що можна виділити певну суму на те, щоб подарувати радість дітям.

Ніна Матвієнко

Співачка вбирає рідних у вишиванки й гуртом йдуть до церкви. Після цього сідають за стіл, на якому обов’язково присутні 12 пісних страв.

Руслана Лижичко

Львів для Руслани – найріздвяніше місто

Зірка намагається завжди приїхати на Різдво у Львів, бо там особлива святкова атмосфера. Сама готує кутю за власним рецептом.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".