Андрій Кончаловський старший за дружину на 36 років, а за тещу – на 15: в чому секрет нерівного шлюбу

Коли чоловік старший за дружину, це особливо нікого не дивує. Але якщо різниця у віці між подружжям складає 36 років, як у Юлії Висоцької і Андрія Кончаловського, це вже викликає цікавість. Якщо додати, що теща молодша за зятя на 15 років, то взагалі незрозуміло, як таке може трапитися.

Якщо подивитися на світлини Юлії і її чоловіка, то складається враження, що це не донька з батьком, а онучка з дідусем. Але така велика різниця у віці не заважає парі 24 роки жити разом у любові і злагоді. Нещодавно Висоцька в мережі вітала маму з днем народження, і широкий загал дізнався, що теща 75-річного Кончаловського на півтора десятка років молодша за зятя. Оце поворот…

Так виглядає теща Андрія Кончаловського

Між тим вийти заміж за режисера мріють практично всі актриси, адже після цього відкриваються чималі перспективи у професії. А якщо він такий відомий, як Кончаловський, то тут уже вік не має жодного значення.

Юля вирішила поступати на навчання до Мінська, бо там було більше шансів зачепитися. Та коли отримала диплом, на роботу її не взяли в жоден театр через відсутність білоруського громадянства. Виручив одногрупник Анатолій Кот, з яким Висоцька оформила фіктивний шлюб.

Кохання усього життя

Життя дівчини кардинально змінилося, коли на сочинському кінофестивалі вона потрапила на очі іменитому режисеру. За 3 дні вони вже разом ніжилися на турецькому узбережжі. Андрій їхав у Лондон, тому прихопив із собою кохану. Поки він працював, Юля навчалася.

Юля Висоцька молодша за Андрія Кончаловського на 36 років

За 2 роки Кончаловський запропонував руку і серце. В родині з’явилися діти – Маша і Петя. Актриса частенько знімається у фільмах свого чоловіка, веде телепрограми, випускає журнал.

Суцільну сімейну ідилію порушила ДТП у Франції, яку спровокував Андрій. Донька внаслідок отриманих травм впала у кому. Маші було 14 років, а нині вже 22, але вона поки що так і не отямилася. Подружжя воліє не говорити з журналістами на цю тему.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.