Широкі джинси та гірчичний светр: Олена Зеленська показала головний модний тренд сезону на собі

Перша леді України вміє дивувати своїм вишуканим стилем. Цього разу Олена Зеленська надала перевагу повсякденному образу, втім навіть його змогла зробити неймовірним

Олена Зеленська заслужено можна назвати еталоном української моди. Перша леді України на кожному публічному заході з’являється у стильних нарядах та неймовірному вбранні. Сьогодні Зеленська довела, що навіть повсякденний образ може бути вишуканим, а джинси легко та вдало замінять строгі спідниці та класичні штани.

Олена Зеленська в трендовому вбранні

На особистій сторінці першої леді України в Інстаграм з’явився допис, у якому вона прозвітувала про відвідування дитячої спеціалізованої лікарні “Охматдит”. Так, перша леді розповіла про важкі будні дітей, на долю яких припала боротьба за своє життя. Олена Зеленська навідалась до відділення трансплантації кісткового мозку та імунотерапії, де разом з дітьми прочитала історію дівчинки Поліанни з книжки Елінор Портер.

Олена Зеленська на нових фотографіях з офіційного акаунту в Інстаграмі
Олена Зеленська на нових фотографіях з офіційного акаунту в Інстаграмі

Перша леді зазначила, що у своєму юному віці діти вже стали надсильними людьми, які знають, що таке – боротьба за власне життя під звуки повітряної тривоги. Олена Зеленська розповіла про історії життя маленьких українців, які попри все залишаються оптимістичними та вірять у найкраще майбутнє. Крім того, перша леді зазначила, що допомогти дітям може абсолютно кожен.

Перша леді України в київській клініці Охматдит
Перша леді України в київській клініці Охматдит

Олена Зеленська зазначила, що допомогти можна, вставши у чергу потенційних донорів кісткового мозку. Перша леді зазначила, що вона зробила це прямо під час візиту до клініки. Все, що потрібно – це заповнити спеціальну анкету.

Я зробила це просто сьогодні, під час візиту до Охматдиту, залишивши необхідні дані в базі Українського реєстру донорів кісткового мозку

– зазначила перша леді.

Олена Зеленська повідомила про можливість допомогти хворим діткам
Олена Зеленська повідомила про можливість допомогти хворим діткам

Втім, приємно дивує не лише те, що перша леді України зробила таку чудову справу, а і її образ. До діток Зеленська навідалась у звичайному повсякденному образі – без надлишку та зайвого пафосу. Перша леді одягла светр трендового гірчичного кольору та сині джинси. Навіть такі прості елементи гардероба Зеленська скомбінувала таким чином, що образ вийшов стильним.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.