Тіна Кароль показала 14-річного сина, який навчається у Великобританії: витягнувся, схуд і змужнів (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль показала, як провела різдвяний вечір разом зі своїм 14-річним сином Веніаміном. Хлопець дуже витягнувся, змужнів і став схожим на батька.

Тіна Кароль стала матір’ю в шлюбі з продюсером Євгеном Огіром в 2008 році. У щасливої зіркової пари народився хлопчик, якого назвали Веніамін. Він ріс в люблячій та гармонійній сім’ї, поки не сталося горе і в 2013 році його тато не помер. Євген не зміг побороти онкологічне захворювання та пішов з життя. Ставши вдовою, співачка важко переживала втрату, але мусила взяти себе в руки заради щасливого майбутнього сина. Вона віддала його на навчання у Великобританію, де хлопець показує гарні результати, добре говорить англійською, шанує українські традиції та не зважаючи на статус мами він росте скромним і вихованим.

В листопаді 2022 року Веніаміну Огіру виповнилося 14 років. За цей час, що хлопчик не з’являвся на публіці, він дуже виріс. В своєму Інстаграм-блозі Тіна Кароль показала, як провела різдвяний вечір з сином і ці кадри вже з’явилися на фанатській сторінці артистки. Веня допомогав мамі з вечерею.

Спадкоємець співачки вже вищий за неї, він не просто витягнувся, а ще змужнів і став повною копією свого покійного батька.

Тіна Кароль показала 14-річного сина, який навчається у Великобританії
Тіна Кароль показала 14-річного сина, який навчається у Великобританії

Тіна поруч з ним виглядає як сестра або подружка, особливо в цьому чорному міні, яке облягає її струнку фігуру. Зірка слідкує за своєю вагою і займається спортом.

Також Кароль виклала архівне фото з Веніаміном, щоб прихильники могли подивитися, як сильно він змінився за роки свого життя у Великобританії.

Тіна Кароль показала 14-річного сина, який навчається у Великобританії

Знаменитість дуже пишається сином і бажає, щоб він став корисним Україні коли виросте.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.