Більше не секрет: 33-річний Тарас Цимбалюк показав, з якою красунею зустрічається після розлучення з дружиною

Відомий український актор влітку повідомив про розлучення з дружиною через рік після весілля. Тепер зірка зустрічається з іншою та вперше показав, хто заполонив усі його думки

Український актор, який здобув шалену популярність завдяки ролі в телесеріалі “Спіймати Кайдаша”, влітку цього року повідомив, що його шляхи з колишньою дружиною Тіною Антоненко розійшлись. Пара була разом чотири роки, один із яких провели у шлюбі, проте актор зазначив, що вони прийняли рішення розійтись. Тарас Цимбалюк довго не ходив самотній – восени стало відомо, що він перебуває у стосунках, проте розкривати особистість своєї нової коханої артист не захотів.

Тепер на особистій сторінці українського актора з’явилась фотографія, на якій він відпочиває ввечері зі своєю новою дівчиною. То ким виявилась загадкова обраниця Тараса Цимбалюка – як вона виглядає та чим займається?

Нова дівчина Тараса Цимбалюка

Літня новина про розлучення актора з Тіною Антоненко стала справжнім шоком у світі шоубізнесу. Проте, знаменитість доволі швидко зайняв свої думки іншою. Спершу про неї не було нічого невідомо, хоча шанувальники будували різні теорії та намагались розв’язати цю задачу. Чимало прихильників вважали, що Тарас Цимбалюк почав зустрічатись зі Світланою Готочкіною. Ті, хто дотримувався цієї думки, виявились праві.

Тарас Цимбалюк зі своєю новою дівчиною
Тарас Цимбалюк зі своєю новою дівчиною

На особистій сторінці українського актора в соціальній мережі Інстаграм з’явилось фото в Історіях, на якому він разом з новою коханою відпочиває ввечері після важкого робочого дня. Так, на обличчі Готочкіни косметична маска, а ось Тарас Цимбалюк виглядає зайнятим своїми справами. Актор позує без футболки, що додає фотографії домашньої атмосфери.

Так виглядає нова дівчина відомого українського актора Тараса Цимбалюка Світлана Готочкіна
Так виглядає нова дівчина відомого українського актора Тараса Цимбалюка Світлана Готочкіна

Нова кохана Тараса Цимбалюка виявилась такою ж творчою особистістю, як і її відомий бойфренд. В українській столиці Світлана Готочкіна користується популярністю, а її професія – ресторатор та дизайнер. У Києві нова дівчина Тараса Цимбалюка є власницею та керівницею ресторану Fish Fetish, який подає смачні страви з риби та морепродуктів. Крім того, Готочкіна є власницею власного бренду одягу під назвою GOT’S label.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.