56-річна Ольга Сумська у пишному вінку та етнічній сукні показала свої гарбузики: “Українська краса”

Відома українська актриса Ольга Сумська зачаровує своєю красою навіть в 56 років. На цей раз зірка прикрасила святковий календар своїм розкішним фото.

Ольга Сумська в цьому році відсвяткувала своє 56-річчя, але прихильники в це не вірять, тому що вона виглядає приголомшливо. Актриса є активним користувачем Мережі, а її Інстаграм-блог дуже популярний і налічує більш ніж 700 тисяч підписників. Нове фото Сумської зібрало неймовірну кількість захоплених коментарів.

Ольга Сумська показалась у симпатичному образі
Ольга Сумська у пишному вінку та етнічній сукні показала свої гарбузики

Ольга позувала в етнічній сукні-вишиванці чорного кольору з малиново-блакитною вишивкою і білим оздобленням, з масивними бусами також етнічного стилю і пишним квітковим вінком, який прикрашає її хвилясту зачіску. Легкий макіяж з ледве помітними рум’янами і акцентом на очі підкреслив природну красу Сумської. В руках вона тримає корзинку з маленькими гарбузами. Також помітний її нюдовий манікюр. Фото зроблене день на сіновалі, дивлячись на фон.

Дорогі мої! З Різдвом! Сердечні вітання всім християнам, хто святкує за Григоріанським календарем! Всі наші думки про наших Ангелів, захисників, які щохвилини боронять рідну землю! Бережи Боже Україну і ЗСУ! А ось і новий яскравий календар від талановитої Катерини Потлови “З любов’ю до України”, який може бути чудовим подарунком до Нового року!

, – написала Ольга.

Користувачі Мережі у захваті від неймовірного вигляду актриси:

  • “Українська краса, яка ви неймовірно гарна жінка!”;
  • “Олю, яка Ви гарна та чарівна!”;
  • “Наша талановита, красива актриса, нехай у вас все буде добре!!!”;
  • “Олечка, Ви — втілення образу української нескореності, гордовитості та краси!”;
  • “Завжди говорив і буду говорити!!!! Обличчя нації! Розкішно!”;
  • “Ольга, ви — фантастична жінка! Зі святом вас!”;
  • “Яка ви гарненька”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.