Мамин кухар, татова принцеса: як виглядають діти Тіни Кароль, Володимира Кличка та інших зірок-одинаків

Згідно зі статистикою, в Україні близько 40% дітей живуть у неповних сім'ях. Зіркові родини не є виключенням. Багато знаменитостей ростять своїх дітей самі.

Тіна Кароль

Тіна Кароль стала мамою-одиначкою через трагедію. У 2013 році з життя пішов її чоловік Євген Огір, залишивши  дружину на 5-річного сина Веніаміна.

Зараз Вєні вже 14 років і він виріс повною копією батька. Хлопчик живе та навчається в Лондоні, адже так цього хотів Євген Огір.

Свекруха Тіна Кароль розповіла про вимоги до дівчини 14-річного сина Веніаміна
Як виглядає син Тіни Кароль

Світлана Лобода

Світлана Лобода – мама двох доньок: Євангеліни і Тільди. З батьком своєї старшої доньки Андрієм Царем співачка розлучилася, коли Єва була ще маленькою. Батька молодшої доньки співачка взагалі приховує. Доньок Світлана виховує сама.

Як виглядають діти Лободи

Володимир Кличко

Володимир Кличко сам виховує дочку від американської актриси
Як виглядає донька Володимира Кличка

Український боксер Віталій Кличко самотужки виховує доньку Каю-Євдокію. Мамою дівчинки є американська акторка  Хейден Панеттьєр. З Володимиром Кличком вони жили у цивільному шлюбі і навіть встигли заручитися, але до весілля справа так і не дійшла. Після розставання з акторкою Кличко сам виховує їхню спільну доньку.

Ірина Білик

Українська співачка Ірина Білик – мама двох дітей. Старшого сина вона народила у своєму першому шлюбі з Оверчуком, втім шлюб протривав не довго, тож скоро Ірина стала мамою-одиначкою.

Зараз старшому сину Білик Глібу вже 23 роки. Він займається музикою і пише картини.

Як виглядає старший син Ірини Білик
Як виглядає старший син Ірини Білик

Молодшому сину Білик Табрізу всього 7 років. Хлопчик народився у п’ятому шлюбі співачки з продюсером Асланом Ахмадовим. Однак і цей шлюб був не довговічним. Зараз Білик розлучена і сама виховує хлопчика.

Молодшого сина Ірини Білик народила сурогатна матір
Як виглядає молодший син Ірини Білик

 Василь Вірастюк

Як виглядають діти Василя Вірастюка
Як виглядають діти Василя Вірастюка

Василь Вірастюк став батьком-одинаком через трагічний випадок. У 2006 році його дружина Світлана загинула на гірськолижному курорті – її накрило лавиною. На той час їхньому спільному сину Адаму було всього три роки.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.