35-річна Леся Нікітюк засвітилася без спідниці та штанів: навіть нічого не прикрила (Фото)

35-річна відома українська телеведуча Леся Нікітюк розохотила своїх прихильників нескромним фото. Дівчина сфотографувала себе без спідниці та без штанів.

Леся Нікітюк – улюблениця української публіки. Вона пройшла нелегкий шлях від звичайної провінційної дівчини до справжньої зірки українського телебачення. Вперше публіка побачила Лесю у гумористичному шоу “Розсміши коміка”. Дівчина вразила своєю харизмою не лише суддів, а й глядачів. Після цього Лесю помітили продюсери і почали кликати на різні телевізійні проєкти.

Леся Нікітюк повідомила про цікаву можливість для своїх підписників
35-річна Леся Нікітюк засвітилася без спідниці та штанів

Здається, Леся дуже легко потрапила на телеекрани, начебто випадкого. Втім, мало хто знає, що дівчина довгий час хотіла потрапити в шоу-бізнес. Якийсь час вона навіть працювала за кадром програми “Голос країни” і була “дівчинкою на побігеньках”.

Зараз Леся не менш популярна ніж ті зірки, яким вона колись підносила чай та каву. На Інстаграм телеведучої підписані аж 4 мільйона фоловерів. У своєму Інстаграм-блозі дівчина ділиться свіжими фото та розказує про своє повсякденне життя.

Нещодавно Леся Нікітюк розохотила публіку, показавши дуже нескромне фото. Телеведуча сфотографувала своє відображення у дзеркалі. Леся позувала у сіро-блакитному боді, а штати, чи спідницю вона вирішила не одягати.

35-річна Леся Нікітюк засвітилася без штанів: навіть нічого не прикрила
35-річна Леся Нікітюк засвітилася без штанів: навіть нічого не прикрила

Я маю прибрати у цій квартирі до Нового року

, – написала Леся під знімком.

Втім, дивлячись на це фото, прихильники точно не думали про прибирання.

Нагадаємо, нещодавно 35-річна Леся Нікітюк, яка ретельно приховує своє особисте життя, зізналася, що тепер вона не холостячка. Дівчина не називає ім’я свого обранця, але не приховує, що у них все серйозно. Не виключено, що в недалекому майбутньому Леся Нікітюк піде під вінець.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.