Нічим не гірше, ніж світові кутюр’є: підбірка найяскравіших образів Олени Зеленської від українських брендів

Олена Зеленська вражає своїми нарядами кожного разу, коли відвідує публічний захід. Підбірка найкращих образів першої леді, які пошили українські бренди

Перша леді України буквально стала ідеальним прикладом поєднання ніжності та стилю у своїх образах. Олена Зеленська ретельно підбирає кожен свій наряд для виходу у світ, та навіть найдрібніша деталь не залишається поза її увагою. Українці з завмиранням серця чекають на нові образи першої леді. Ми підготували підбірку найкращих нарядів, які Олені Зеленській пошили українські бренди.

Поїздка до Японії 2019 року

Олена Зеленська в сукні від Івана Фролова
Олена Зеленська в сукні від Івана Фролова

Для візиту до Японії з нагоди сходження на престол імператора Нарухіто перша леді України обрала неймовірний наряд від українського дизайнера Івана Фролова. Знаменитість здійснила ранковий вихід у світ у сукні блідого жовтого відтінку, а на її руках були рукавички відповідного кольору. Дизайнеру вдалось пошити для першої леді наряд, який ідеально підкреслив її характер.

Зустріч із переселенцями 2022 року

Перша леді у вишиванці від українського бренду
Перша леді у вишиванці від українського бренду

У серпні цьогоріч Олена Зеленська зустрілась з українцями, які вимушено покинули свої домівки та вирушили до Великої Британії. Так, для цієї знакової зустрічі перша леді обрала вишиванку з картами постраждалих міст від бренду Etnodim з колекції Smilyvist. Такий наряд ідеально підійшов під тематику зустрічі.

Візит до Європарламенту 2022 року

Стильний костюм, прикрашений вишивкою ручної роботи
Стильний костюм, прикрашений вишивкою ручної роботи

У вересні цього року Олена Зеленська відвідала Європарламент, а для ділової зустрічі обрала симпатичний білий костюм, основа “фішка” якого – це вишивка ручної роботи. Наряд пошив відомий український бренд Gasanova. Ніжний білий колір добре пасує до зовнішності Олени Зеленської, а прямий крій костюма підкреслив офіційний характер зустрічі.

Промова у конгресі 2022 року

Чорний костюм із білими вставками
Чорний костюм із білими вставками

Для історичної промови в американському конгресі перша леді України обрала чорний класичний костюм від бренду A.M.G. Темний колір вдало розбавили білі вставки на піджаку, а також обрані туфлі-човники.

Історичний візит до Великобританії 2022 року

Костюм з білим комірцем
Костюм з білим комірцем

Для першого дня перебування у Великобританії Олена Зеленська обрала симпатичний чорний костюм, який складався з піджака та спідниці довжини міді. Головною особливістю наряду став білий комірець.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.