Кума Ані Лорак Лілія Подкопаєва поділилася рідкісним фото з прийомним сином: “Діти нас вибирають”

Відома українська спортсменка виховує трьох дітей. Старший син Вадим Нагорний з'явився у її сім'ї 2006 року. Як дитина Лілії Подкопаєвої виглядає зараз?

Українська спортсменка та Заслужена майстриня спорту крім успішної професійної діяльності також є люблячою та турботливою мамою. У Лілії Подкопаєвої троє дітей, а найстаршого сина Вадима зірка усиновила 2006 року. Цьогоріч хлопець відсвяткував 17-й день народження. Як виглядає Вадим зараз?

Син Лілії Подкопаєвої

Знаменита українська спортсменка вперше стала мамою наприкінці липня 2006 року. Так, разом зі своїм колишнім чоловіком Тимофієм Нагорним вона усиновила маленького Вадима. Тоді, зізнається зірка, її життя перевернулось з ніг на голову, а життєві пріоритети стрімко змінились. Спортсменка неодноразово ділилась своїми почуттями до старшого сина. Так, за словами Лілії Подкопаєвої, Вадим особливий.

Кожен день разом з тобою – подарунок. Ти – моя гордість! Кохаю

– такими словами знаменитість вітала свого сина з днем народження.

Так зараз виглядає син Лілії Подкопаєвої
Так зараз виглядає син Лілії Подкопаєвої

Українська спортсменка зізнається, що вона часто пригадує день, коли стала мамою Вадима. Лілія Подкопаєва добре пам’ятає очі свого сина та наголошує, що батьки ніколи не обираються своїх дітей, все відбувається з точністю навпаки – саме діти обирають, хто стане їхніми батьками. Так, в інтерв’ю для видання “Гордон” Лілія Подкопаєва детально розповіла, як саме сталось так, що вони з Нагорним в один момент стали батьками.

Зірка розповіла, що тоді працювала спільно з дитячим фондом ЮНІСЕФ. Вона та інші представники організації відвідували українські дитячі будинки з ціллю з’ясувати, чим потрібно допомогти та як їй можна модернізувати. Тоді у голові Подкопаєвої промайнула думка, а чи зможе вона стати мамою прийомної дитини.

Лілія Подкопаєва зі своїми дітьми
Лілія Подкопаєва зі своїми дітьми

В одному з донецьких дитячих будинків спортсменка побачила малюка, який зачепив її пальчиками. Лілія Подкопаєва зізналась, що це була любов з першого погляду, а всередині неї ніби щось перевернулось. Зірка зазначила, що описати ці почуття важко, адже кожна людина відчуває це по-різному.

Вадька дивився величезними очима, вчепився в мої пальці, і я знала, що нікуди без нього вже не піду. Знаєш, діти нас вибирають. Неважливо, ми біологічні батьки чи ні

– пригадала Лілія Подкопаєва.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.